Atakum’da yollar güzelleşiyor..

Atakum’da yollar güzelleşiyor..
Cadde ve sokakların güzelleştirilmesi adına parke taşı döşeme çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürdüklerini kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı...

 “Kendi tesislerimizde ürettiğimiz kilitli parke taşlarıyla bugüne kadar 185 bin metrekare döşeme yapıldı. Çalışmalarımızla Atakum her geçen gün daha da güzelleşiyor” diye konuştu.

Atakum İlçesinde cadde ve sokakların yenilenmesi, mevcut yollardaki sorunların giderilmesi noktasında kapsamlı bir çalışma içerisinde olduklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Ekiplerimiz günün neredeyse tamamında durmaksızın çalışıyor. Sorunlar çözülüyor, eksikler gideriliyor, Atakum daha da güzelleşiyor” dedi.

Atakum İlçesinin büyük bir ilçe olduğunu, bu büyüklüğe bağlı olarak yaşam alanlarının sürekli arttığını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İlçemizin nüfusu sürekli olarak artıyor. Her sene bir ilçe nüfusu kadar yeni nüfus ilçemize katılıyor. Bu da yaşam alanlarının sürekli artması anlamına geliyor ki aynı zamanda sorumluluklarımızın da arttığı anlamına geliyor. Sorumluluğumuzun bilincinde olarak çalışmalarımızı hızlı ve etkili bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Bunların başında ise cadde ve sokakların düzenlenmesi, yolların güzelleştirmesi geliyor. Kapsamlı bir çalışma programı ile hareket ediyoruz. Ekiplerimiz günün neredeyse tamamında durmaksızın çalışıyor” diye konuştu.

Atakum ilçesinde cadde ve sokaklara döşenen parke taşlarının belediyenin kendi üretimi olduğunu ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Düzenlemelerin ardından köylerin mahalle olmasıyla birlikte yol yapım, onarım ve bakım işleri daha da arttı. Bu anlamda asfalt, sathi kaplama ve beton yol çalışmalarına göre daha işlevsel ve ekonomik olan kilitli parke taşı üretimine hız kazandırdık. Kendi tesislerimizde ürettiğimiz kilitli parke taşlarıyla bugüne kadar 185 bin metrekare döşeme yapıldı. Çalışmalarımızla birlikte sorunlar çözülüyor, eksikler gideriliyor ve sonuç olarak Atakum her geçen gün daha da güzelleşiyor” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.