Atakum'da 'SAMİMİYET' var.

Atakum'da 'SAMİMİYET' var.
Atakum İlçesinde halk ile belediye arasında samimiyet bağı kurulduğunu ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Halk bize inanıyor, biz de onların bu inancını boşa çıkarmıyoruz. Bu gönül birlikteliğinin temelinde samimiyet var” dedi.

Hizmet anlayışlarının halkın her kesiminden takdir görmesinin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, bu takdire karşılık olarak daha çok çalıştıklarını ve 2015 yılında bir çok önemli projenin daha hayata geçeceğini belirtti.

'İNANCI BOŞA ÇIKARMIYORUZ'
Atakum Belediyesi ile Atakumlular arasında sağlam bir gönül köprüsü kurduklarını söyleyen Başkan Taşçı, “Nüfusu sürekli artan ve her kesimden vatandaşın sürekli göç ederek büyüttüğü Atakum İlçesi adına önemli gelişmeler yaşanıyor. Bugünü ya da yarını düşünerek değil yarınları düşünerek adım atıyoruz. Bu anlamda bize inanan ve güvenen vatandaşlarımıza karşı da ciddi bir sorumluluk içindeyiz. Halk bize inanıyor, biz de onların bu inancını boşa çıkarmıyoruz. Bu gönül birlikteliğinin temelinde samimiyet var. Atakum Belediyesi ile Atakum halkı arasında sağlam bir gönül köprüsü var” dedi.

'BEN DEĞİL BİZ'
Her zaman halkın içerisinde olduklarını belirten Başkan Taşçı, “Sorunların çözülmesi yönünde attığımız adımlar, halkın görüş ve taleplerine önem veriyor olmamız, 'ben' değil 'biz' mantığı ile hareket ediyor olmamız halktan takdir görüyor. Her zaman halkın içindeyiz ve bu takdiri açık şekilde görüyoruz. Buna karşılık olarak biz de Atakum İlçesini en iyi hizmetlerle, projelerle buluşturmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda ilk günlerini yaşadığımız 2015 yılı, ilçemizde büyük projelerin hayata geçirileceği bir yıl olacak” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.