Atakum’da kar’a anında müdahale

Atakum’da kar’a anında müdahale
Samsun'u son günlerde etkisi altına alan ve bir çok noktada hayat şartlarını güçleştiren kar yağışına karşı 24 saat esasıyla mücadele ettiklerini söyleyen..

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, yağış ve buzlanma tehlikesi ortadan kalkana kadar çalışmaların süreceğini belirtti.

'ARALIKSIZ ÇALIŞMA'
Atakum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin, Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden ilk uyarının geldiği andan itibaren alarma geçtiğini belirten Başkan Taşçı, “Ekiplerimiz 24 saat esasına göre çalışıyor. Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden yapılan ilk uyarıdan itibaren ekiplerimiz alarma geçerek çalışmalara başladı. Gerek ilçe merkezinde gerekse yüksek kesimde kalan mahallelerimizde yol açma, tuzlama çalışmaları aralıksız sürdürülüyor” dedi.

'TEHLİKE GEÇENE KADAR..'
Üst kesimlerde kalan ve kardan etkilenen mahallelerde sürdürülen yol açma ile tuzlama çalışmalarını inceleyen Başkan Taşçı, “Ulaşımda sorun olmaması için mücadele ediyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri de değerlendiren ekiplerimiz kar ve buzlanma sonucu ortaya çıkabilecek tehlikeler sona erene kadar çalışmaya devam edecek. Bu anlamda vatandaşlarımız da sorun yaşadıkları noktalarla ilgili olarak 0 362 439 1 333 numaralı telefondan Atakum Belediyesi Turuncu Masa birimimizi bilgilendirme yapmasını istiyoruz. Bu sayede hizmetlerimizi daha da hızlandırmış olacağız” diye konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.