Atakum'da çocuklar doğa bilinci kazanıyor

Atakum'da çocuklar doğa bilinci kazanıyor
Atakum Belediyesi ve Özgecan Kadın Danışma Merkezi iş birliğiyle çocuklar için OMÜ Ziraat Fakültesi'ndeki Doğa Bilimleri Köyü ve Kuş Cenneti'ne ziyaret gerçekleştirildi.

Çocukların doğa bilinci kazanması için çeşitli çalışmalar yapan Atakum Belediyesi, Özgecan Kadın Danışma Merkezi iş birliğiyle ile OMÜ Ziraat Fakültesi'ndeki Doğa Bilimleri Köyü ve Kuş Cenneti'ne ziyaret gerçekleştirdi.

Yapılan ziyaret ile birlikte 9-12 yaş aralığındaki çocuklara doğa bilinci kazandırılmış oldu. Sosyal medya hesabından ziyarete dair paylaşımda bulunan Atakum Belediyesi, "OMÜ Ziraat Fakültesi, Atakum Belediyesi ve Özgecan Kadın Danışma Merkezi iş birliğiyle 9-12 yaş aralığındaki çocuklara doğa bilinci kazandırmak amacıyla Doğa Bilimleri Köyü ve Kuş Cenneti ziyareti gerçekleştirildi.

atakum-4.jpeg

Doğanın Dili, Doğa Bilimleri Köyü, Kağıt Geri Dönüşüm Atölyesi, Ortak Yaşam Arkadaşlarıyız, Böcek Oteli İncelemesi, Doğayla İç İçeyiz ve Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti başlıklarıyla yarıyıl tatilinde üç gün süren atölyeler düzenlendi." ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.