Atakum’da 17 bin tabak aşure dağıtıldı

Atakum’da 17 bin tabak aşure dağıtıldı
Muharrem Ayı sebebiyle Atakum Belediyesi tarafından ilçede farklı noktalara kurulan stantlarda vatandaşa 17 bin tabak aşure dağıtıldı. Başkan Taşçı, bir çok noktadaki standı ziyaret ederek dağıtımı kendisi yaptı.

Atakum Belediyesi, Muharrem Ayı sebebiyle açtığı stantlarda Atakum halkına 17 bin tabak aşure dağıttı. İlçedeki camiler, okullar, öğrenci yurtları ve Atakum Belediyesi Kültür Evlerinde gerçekleştirilen aşure dağıtımlarına katılan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, vatandaşlara aşureyi kendisi dağıttı.

Muharrem Ayının gelişiyle birlikte Aşure dağıtımı geleneğini sürdürmek istediklerini belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Muharrem ayının İslam alemine, ülkemize, tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini diliyoruz. Aşure, bizim kültürümüzün güzel bir sembolü ve en tatlı ortak değerdir. Bu değeri yaşatmak, aynı tatlarda buluşmak bizim için önemli. Bu anlamda Atakum Belediyesi olarak, ilçemizdeki camiler, okullar, öğrenci yurtları başta olmak üzere birçok noktaya kurduğumuz stantlarda vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunduk. Bu dağıtımlarda vatandaşlarımıza 17 bin tabak aşure ikram edildi” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.