"ATAKUM TURİZM CENNETİ OLMALI"

"ATAKUM TURİZM CENNETİ OLMALI"
MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, "Atakum turizm cenneti olmalı" dedi.

MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, Atakum İlçe Başkanı Mehmet Uzun ile birlikte Atakum'da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Edis, Atakum programında sırasıyla Atakum MHP İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu'nu, Atakum Belediye Başkanı İshal Taşçı'yı, Atakum Kavaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Av.Altan Sökmen'i ve mahalle muhtarlarını ziyaret edip vatandaş ve esnafla buluştu.

Atakum'da yürütülen çalışmalar ve yapılması gerekenler ile ilgili bilgi alan Edis, Atakum'un öneminin ve gelişmesinde yapılması gerekenlerin konuşulduğu ziyaret ve sohbetlerde, "Atakum çağdaş ve modern bir ilçedir. Denizi ve kumuyla Atakum’un coğrafi şartları, turizm merkezi olduğuna işaret ediyor. Yani Atakum turizm cenneti olabilecek bir ilçemiz. Karadeniz Bölgesinin kendine has bütün özelliklerini içinde barındıran ve bu yönüyle özellikle bölge halkının cazibe merkezi haline gelen Atakum, yeşilin ve mavinin buluştuğu önemli bir ilçemizdir.  

Atakum, turizm adına bütün imkanlara sahipken bu imkanlar hep görmezden gelinmiş. Turizm adımları özde değil sözde atılmış. Yeşil ve mavinin kucaklaştığı Atakum'un hem yerli hem yabancı turistlerin öncelikli tercihi haline gelmeli" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum