Atakum notere kavuştu

Atakum notere kavuştu
Samsun 1. Noterliğinin Atakum İlçesine taşındığını belirten Başkan Taşçı, “2 Şubat 2015 Pazartesi gününden itibaren Atakum halkı noter işlemlerini kendi ilçelerinde gerçekleştirebilecek” dedi.

Yıllardır ilçede noter olmaması nedeniyle işlemlerini İlkadım İlçesinde yaptıran Atakum halkı sonunda beklediği noterliğe kavuşuyor. Samsun 1. Noteri Dursun Cin, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı ziyaret ederek noterliğin nakliyle ilgili bilgi verdi.

‘BÜYÜK KOLAYLIK OLACAK’
Samsun 1. Noteri Dursun Cin, gerçekleştirdikleri nakil ile İlkadım İlçesindeki noterliklerini Atakum İlçesine naklettiklerini belirterek, “Samsun 1. Noterliğini Atakum İlçesine naklediyoruz. Bu anlamda yıllardır noter işlemleri için İlkadım İlçesine gitmek zorunda kalan Atakumlular artık bu işlemlerini kendi ilçelerinde yapabilecekler. Bu ilçe halkı adına büyük bir kolaylık olacak” dedi.

‘EKSİKLİKTİ, GİDERİLDİ’
Atakum İlçesinde noter olmayışı nedeniyle vatandaşların işlemlerini yıllardır İlkadım İlçesinde yaptırmak zorunda kaldığını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum İlçesinin artık noteri var. Seçim döneminde de sıkça dile getirmiş, bu konunun büyük bir eksiklik olduğunu söylemiştim. Artık Samsun 1. Noterliği artık Atakum İlçesinde vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Türk-İş sapağında PTT Şubesinin yanında 2 Şubat 2015 Pazartesi gününden itibaren Atakumlu vatandaşlarımızın hizmetinde olacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.