Atakum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 'Senede Bir Gün' Etkinliği

Atakum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 'Senede Bir Gün' Etkinliği
Atakum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından geleneksel hale getirilen 'Senede Bir Gün' etkinliğinin altıncısı dün Atakum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde yapıldı.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİNDİLER

Atakum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, geleneksel hale getirdiği 'Senede Bir Gün' adında 'Mezunlar Günü ve Eğitim Şenliği’nin 6.sını, dün gerçekleştirdi. 14:00 – 17:00 saatleri arasında Atakum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte okul öğrencileri tarafından halk oyunu gerçekleştirildi, bu sene mezun olan öğrenciler kep atma törenine katıldı. Davetlilere yemek ve pasta ikramında bulunuldu. Eğlenceli geçen günün sonunda eski mezunlar ve şimdiki öğrenciler hatıra fotoğrafı çekindi.


ESKİLER HASRET GİDERDİ

Çeşitli programlar ve ikramlarla renklenen etkinlik, bu yıl yeni ve eski mezunlar buluşmasının yanı sıra 'Öğrenme Şenliği'ne sahne oldu. Mekanik, Elektronik veya sanal olarak hiç denenmeyen ve merak edilen konuları yaşayarak öğrenmek için etkinlikler düzenlendi. Yoğun katılım yaşanan etkinlikte eski mezunlar ve eski öğretmenler birbirleriyle hasret giderdi. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.