“ATAKUM İSTİHDAM MERKEZİ” İŞVEREN İLE PERSONELİ BULUŞTURUYOR

“ATAKUM İSTİHDAM MERKEZİ” İŞVEREN İLE PERSONELİ BULUŞTURUYOR
Atakum Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Atakum İstihdam Merkezi" projesi hayata geçirildiği günden bu yana işveren ile personeli buluşturmaya devam ediyor.

Atakum Belediyesi bünyesinde hizmet veren Atakum İstihdam Merkezi (ATİM) faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Atakum Belediyesi'nin önemli projeleri arasında yer alan ATİM, Atakum'da istihdama önemli ölçüde destek oldu. Atakum'da işyeri sahipleri ve işletmeciler, kendi işletmeleri için aradıkları eleman ve personel ihtiyacını ATİM'e iletiyor. Böylece ATİM veri havuzuna bırakılan başvurular arasından kendilerine uygun elemanı ve personeli bulabiliyorlar. Atakum Belediyesi'nin sağladığı bu avantajdan tüm Samsunlular faydalanabiliyor. Bireyler ATİM aracılığı ile iş arayabilir veya ihtiyacına uygun personel ihtiyacını karşılayabilir.

ARTIK DAHA GÜNCEL
ATİM, güncellenmesiyle birlikte daha işlevsel hizmet veriyor. Daha önce cv oluşturmuş kişiler üye girişi yapıp cv bilgilerini kolaylıkla güncelleyebilir. Daha önce cv oluşturmamışsa yeni üyelik oluşturup cv bilgilerini oluşturabilir. Üye işyerleri ise personel aramalarını çok daha kolay yapabiliyor, davet gönderebiliyor ve iş arayanlar ile çevrimiçi görüşmeler yapabiliyorlar.

Raşit SÜREN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.