Atakum Gençlik Merkezi'nden 8 Mart etkinliği

Atakum Gençlik Merkezi'nden 8 Mart etkinliği
8 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Gençlik Merkezi tiyatro kulübü öğrencileri, duygusal bir anma etkinliğiyle sahne aldılar. "Burası Çanakkale" adlı oyun izleyicilerden büyük beğeni topladı.

canakkale-4.jpg

Atakum Sanat Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe, Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız, İl Müdürü Feyzullah Dereci, Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Halit Doğan, il protokolü, şehit aileleri, huzur evindeki yaşlılar ve gençler katılım gösterdi.

canakkale.jpg

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın coşkulu bir şekilde seslendirilmesiyle başladı.

İzleyicilerden tam not aldı
"Burası Çanakkale" oyununa özenle çalışmış olan öğrenciler sahnede hünerlerini sergiledi. Çanakkale ruhunu izleyicilere geçirmeyi başaran genç ekip salona duygusal anlar yaşatarak büyük alkış aldı.

canakkale-8.jpg

Etkinlik, gençlerin tarih ve vatan sevgisiyle harmanlanmış sanatsal sunumuyla, 8 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin anlam ve önemini bir kez daha vurguladı.

canakkale-10.jpg

canakkale-5.jpg

canakkale-6.jpg

Katılımcılar, bu özel günde şehitleri ve onların aziz hatıralarını bir kez daha anma fırsatı bulurken, gençlerin sahnedeki başarısıyla gururlanarak 'Burası Çanakkale' ye de tam not verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.