Atakum GençBank Farkını Ortaya Koyuyor...

Atakum GençBank Farkını Ortaya Koyuyor...
TEOG İğne Deliği Gençlik Merkezi’ne bağlı Atakum GençBank ekibi, Türkiye’nin farklı şehirlerinden GençBank ekiplerine ev sahipliği yapıyor. 9 farklı yerelden 21 gönüllü, 3 gün sürecek projeleri için bir araya geldi.

 İlk gün Kurupelit İlköğretim Okulu’na giderek gün boyunca 110 çocukla beraber dans, ritim, müzik etkinlikleri ve bilim deneyleri gerçekleştirdiler. Gençler ve çocuklar beraber dans ederek, şarkı söyleyerek keyifli etkinliklerini bitirdi. Gönüllüler, kendi yerellerinden kaynak geliştirerek topladıkları kırtasiye malzemelerini okuldaki çocukların kullanması için okula teslim etti.  Teslim edilen kolilerde kalemler, silgiler, defterler, suluboyalar, kuru boyalar, kitaplar, yapboz setleri, kalemtıraşlar gibi pek çok kırtasiye malzemesi vardı. 
Projenin ikinci gününde gençler İğne Deliği Gençlik Merkezi’nde çocuklarla Barış Zamanı kutu oyunu oynayacaklar. Barış Zamanı, çocukların barış konuşmasını sağlayan eğlenceli bir eğitsel kutu oyunu. Projelerinin son gününde ise sağlıklı yaşam ve doğanın korunmasına dikkat çekmek için bisiklet turu gerçekleştirecekler. 
Atakum GençBank, misafirlerini uğurlarken doğa hakkında farkındalık yaratmak için Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın hediye ettiği çam tohumlu kalemleri verecekler.
Bu tohumlar Atakum, Adıyaman, Batman, Emirdağ, Hatay, İstanbul, İzmit, Kilis ve Seferihisar’da yeşerecek. 
21 GençBank gönüllüsü 3 gün boyunca pek çok farklı temada çevrelerine etki edecek. Gençler heyecanları, motivasyonları ve enerjilerini pek çok farklı konuda toplumsal fayda üretmek, sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmek  ve kendilerini geliştirmek için kullanmaya devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.