Atakum Belediyesinden LÖSAM’a kahvaltı.

Atakum Belediyesinden LÖSAM’a kahvaltı.
Atakum Belediye Başkan İshak Taşçı ve eşi Fatma Taşçı NADEP(nakil destek projesi)kapsamında Samsun'a tedavi için gelen Lösemili çocuklar ve aileleriyle bir kahvaltı programında biraraya geldi.

Lösam Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak”bizleri biraraya getiren ve desteğini esirgemeyen başta Atakum Belediye Başkanımız İshak Taşçı olmak üzere emeği geçenlere sonsu teşekkür ediyoruz” dedi.
Atakum Belediyesi Kadın Koordnasyon ve Hizmet Merkezi çalışmalarını gönüllü yürüten Fatma Taşçı” önceliğimiz çocuklar özellikle hasta çocuklardır. Bu çocuklar hepimizin ve farkındalık oluşturmak en önemli görevimiz. Bu anlamda çalışmalarımız devam edecektir” dedi.
Atakum Belediye Bakşanı İshak Taşçı söz konusu çocuklar ve onların sağlığı ise gerisi teferruattır diyerek her zaman desteğe hazır olduklarını ifade etti.Başkan Taşçı”sizler çok zorlu bir yolculuğa çıktınız. Bu zorlu mücadelenizde biraz olsun moral bulmanız için sizlerle biraraya geldik. Sizlerin yüzündeki tebessüm ve çocuklarımızın bu neşeli halleri her şeye değer. Belediye olarak tüm imkanlarımızla yanınızdayız. Ne zaman ihtiyacınız olursa burada bir ağabeyiniz olduğunu bilmenizi isterim “dedi.
Animatörler eşliğinde oyunlar oynayıp resim yapan miniklerin tüm resimlerinde mutluluk temasını işlemeleri de dikkat çekti.
Aileler ve çocuklar günün anısına hatıra fotoğrafı çektirerek bu mutlu günü ölümsüzleştirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.