ATAKUM ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ YKS'YE DAMGA VURDU

ATAKUM ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ YKS'YE DAMGA VURDU
28 Temmuz 2021 tarihinde açıklanan sınav sonuçlarına göre Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin olağanüstü başarısı 2021 YKS'ye damga vurdu. 

Sözel alanda Feyza Gül Tunçer Samsun 1. (Türkiye 12.si) olurken, Merve Gül Yılmaz 2.(Türkiye 26.sı), Fatmanur Güreldi 3. (Türkiye37.si) oldu. Eşit ağırlık alanında ise Merve Gül Yılmaz Samsun 1.si(Türkiye 68.si) olurken Asude Bektaş da 2. (Türkiye 103.sü) oldu. Sayısal alanda ise devlet kurumları içerisinde Yusuf Kesmen isimli öğrencimiz Samsun 1.si(Türkiye 89.su) oldu. Öte yandan bütün imam hatip liseleri arasında ilk yüzde yer alan 42 öğrencinin yüzde 14'ü nün Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri olduğu görülmüştür.

Böylece kuruluşundan bu yana ulusal ve uluslar arası çalışmalarda, projelerde, yarışmalarda büyük dereceler ve başarılar elde eden Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri YKS sonuçlarına göre hem Samsun'da hem de Türkiye genelinde olağanüstü bir başarıya imza atmıştır. İlk 100'de 5, ilk binde 16, ilk beşbinde 42, ilk onbinde 67, ilk yirmibinde 75, ilk otuz binde 85, ilk ellibinde 99 öğrenci yer almış ve büyük bir kitlesel başarı sağlanmıştır. 

Hiçbir başarı tesadüf değildir
Okulun kuruluşundan bu yana gerek Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Hedef 2021 projesi kapsamında yapılan koordinasyon çalışmaları gerekse okul yönetimi, fedakar öğretmenler, okul aile birliği, ilçe ve il milli eğitim müdürlüklerinin katkıları ve özellikle de okul Dernek  Başkanı Sayın İbrahim Sandıkçı Bey ve yönetiminin her alandaki büyük destek ve katkılarıyla olağanüstü başarılı sonuçlar alınmıştır. 
Bütün gençlerimizi ve ailelerini tebrik ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.