ASRİAD SAMSUN 1.YILINI KUTLADI

ASRİAD SAMSUN 1.YILINI KUTLADI
Samsun Valisi Osman Kaymak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'în katılımıyla ASRİAD Samsun Şube Başkanlığı birinci yılını kutladı.

Asrın İş Adamları Derneği Samsun Şube Başkanlığı düzenlenen muhteşem bir tören ile birinci yılını kutladı. Atakum İlçesi'nde bulunan BC Hotel Samsun'da yapılan programa Samsun  Valisi Osman Kaymak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ASRİAD Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. 

35d82125-ffae-4477-968a-14718706f321.JPG

BİR YILI ANLATTI
Programda, ASRİAD'ın misyon ve vizyonunu anlatan 'Asra And' isimli  video gösterimi yapılırken  Başkan Furkan Okudan derneğin bir yıl boyunca gerçekleştirdiği faailyetleri anlatıp, yapılan ve yapılması plananan projeler ile ilgili bilgiler verdi.   

aca502b7-edc0-4d7f-8b9a-ca82de466ae5.JPG

SAMSUN İÇİN ÖNEMLİ 
STK'ların önemine değinen Samsun Valisi Osman Kaymak, şehirde turizm, sanayi ve tarım ile ilgili yapılan her çalışmaların iş dünyasına faydalı olacağını ifade etti. Vali Kaymak, ayrıca bir yıl gibi kısa sürede dernek çalışmalarının önemli bir katkı verdiğini belirterek, ASRİAD yönetimini tebrik edip, başarı temennisinde bulundu. 

c7dcedde-d5e0-41e6-893f-2a6bad9f9e52.JPG
 
"DESTEKÇİSİYİZ"
Şehrin katma değer ve istihdamını arttıran iş insanlarının önemine dikkat çeken Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise, Samsun'un yararına olacak her türlü yatırımın destekçisi olduklarını söyledi.  ASRİAD Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan, Vali Kaymak ve Başkan Demir'e günün anısına plaket takdim etti. Program birinci yıl pastasının kesilmesi ile son buldu.  

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.