ASRİAD Canik Belediyesi'ni ziyaret etti

ASRİAD Canik Belediyesi'ni ziyaret etti
Asrın İş İnsanları Derneği ASRİAD Samsun Şubesi Yönetimi, gerçekleşen Genel Kurul sonrası Yerel yönetimleri ve kuruluşları ziyaret programı kapsamında Canik İlçe Belediyesine ziyarette bulundu.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ile makamında bir araya gelen derneğin şube başkanı Tuncay Bulut ve Yönetim Kurulu Temsilcileri, Belediyenin Canik İlçesinde hayata geçirdiği projeler ve devam eden çalışmalarla ilgili Sandıkçı’dan bilgi aldı. Asriad Samsun Şube Başkanı Bulut ta dernek olarak Yerel Yönetimlerle birçok projede eşgüdümlü bir çalışma sergilediklerini belirterek, başarılı çalışmalarından dolayı Canik İlçe Belediye Başkanı Sandıkçı’yı tebrik etti. Başkan Bulut, ayrıca ASRİAD’ın Samsun’daki Genel Kuruluna teşriflerinden dolayı da kendisine teşekkür etti.

6ceb407c-53e0-42f9-9d9d-fa8dc04f6b44.jpg

Görüşme sonrasında İlçe Belediyesi tarafından hayata geçirilen Canik Mobilya Atölyesi ve Canik Teknoloji Hamlesi Keşif Kampüsünü gezen dernek yönetimi, yetkililerden çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Canik İlçe Belediye Başkanı Sandıkçı, Keşif Kampüsünü hayata geçirmelerinin en başta gelen amacının, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerileri gelişmiş bir nesil yetiştirmek olduğunu belirterek kampüsün Bilim alanında her türlü yeniliği bünyesinde barındırdığını söyledi.

23ef2923-12be-423e-9cd3-931a3898fb19.jpg

SANDIKÇI’YA TEŞEKKÜR
ASRİAD Samsun Şube Başkanı Bulut, atölye çalışmalarından ve gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldıklarını belirterek projelerde emeği geçenleri tebrik ederek başarılar diledi. Ziyaret programının sonunda ASRİAD Samsun Şube Başkanı Bulut, Sandıkçı’ya teşekkür plaketi takdim etti. Derneğin ve Belediyenin Yönetim kadrosu birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

6be68395-efaf-4456-85a6-dd77685c161d.jpg

caf71a24-8cc2-425f-bc91-523edbbddba2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.