Aspa Tercüme Bürosu Nerede?

Aspa Tercüme Bürosu Nerede?
ASPA, evrensel hizmeti ile tüm dünyaya hizmet vermeyi hedeflemiş global bir şirkettir.

 

ASPA, evrensel hizmeti ile tüm dünyaya hizmet vermeyi hedeflemiş global bir şirkettir. Dünyada 90’dan fazla ülkede hizmet veren şirket, Türkiye’nin lider firmalarına da gururla ortaklık etmektedir. İstanbul-Şişli merkezli firma 53’ten fazla dilde tercüme gerçekleştirme yeteneğine sahiptir. Her türlü tercüme işleminde insan gücünden faydalanan bu firma müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaktadır. Dünya’nın birçok ülkesinde 90’dan fazla şubesi bulunan ASPA evrensel bir şirkettir ve globallik ilkesine dayalı çalışmalar sürdürür. Her ülkeden çalışana sahip olan ASPA köklü firmalara da tercüme işlemleri sunar. Birçok kaliteli firma ile iş birliğinde bulunan ASPA Tercüme Bürosu, dünyanın en çok tercih edilen şirketlerinden biridir.

Verdiği Hizmetler/ Tercüme Fiyatı

Kalite politikasının en sıkı şekilde uygulandığı bu şirkette öncelik her zaman kalitedir. Kalitenin en ön planda tutulduğu bu şirkette, her türlü doküman en kısa sürede kaliteli ve doğru olarak tercüme edilmektedir. ASPA, profesyonel yazılım uzmanları tarafından geliştirilen araç yazılım teknolojilerini kullanarak metinleri dilden dile çeviriyor.

Ödevlerinizde, belgeleriniz ve dokümanlarınızda yardıma ihtiyacınız olduğunda online hizmeti ile anında sonuçlar sunan ASPA uygun fiyat garantisi ile de sizlere yardımcı oluyor. Gerekli iletişim numaraları ile irtibata geçerek belge ve dokümanlarınızı ASPA çalışanlarına ulaştırabilir, fiyat bilgisi edinebilir ve belgelerinizin dilden dile çevirisini anında gerçekleştirebilirsiniz. Hızıyla ve zamanı yönetmeye yönelik kapasitesi ile dünya çapında ciddi bir başarı elde eden ASPA müşterileri için her geçen gün daha kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor.

 Her dil insanlık için keşfedilmemiş yeni bir yaşamdır. Bu yaşamların içerisinden özellikle seçilen kişiler birçok dilde çeviriyi sunmak için ASPA çatısı altında toplanmıştır. Rusça, İspanyolca, İtalyanca, Arapça, İngilizce gibi birçok dilde çeviri hizmeti sunan ASPA müşteri memnuniyetini ve kaliteyi en üst seviyede tutmaktadır.

Yaşamlar son bulmasın diye özenle çalışan ASPA, uygun fiyat garantisi ile çalışmalarını sürdürüyor. Her çalışma için fiyatların değişiklik gösterebileceği gibi, sabit bir fiyat üzerinden hesaplama yapılmaktadır.

 Standart bir sayfa, 12 punto büyüklüğünde, yirmi satır üzerinden ya da bir sayfa boşluksuz 1000 karakter üzerinden ücretlendirilir. Fiyatlandırma çevirisi yapılan dil üzerinden 140-180 kelime üzerinden hesaplanarak yapılır. Bu fiyatlandırmalar yapılırken bazı unsurlar göz önünde bulundurulur. Bu unsurlardan bazıları:

  • Eğitim üyeleri ve öğrenci tezleri için uygun fiyatlar verilir.
  • Anlaşmalı müşteriler için çok uygun özel fiyatlandırmalar yapılır.
  • Tercüme fiyatlarına katma değer vergisi dahil edilmemektedir.
  • Noter tasdik ücreti ilgili noter tarafından ayrıca istenir.
  • Her tercüme için farklı fiyatlar oluşturulur.

Yazılı ve sözlü tercüme işlemleri için ASPA Tercüme Bürosu’nu arayarak detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Diploma Tercümesi

Eğitim öğretim tüm dünyada geçerliliği olan bir sektördür. Eğitim öğretim sonunda insanlara verilen diploma, transkript belgeleri birçok alanda insanlara fayda sağlar. Bu diplomalar sayesinde birçok yerde iş sahibi olabilirsiniz. Ancak yurt dışında bu işi sürdürebilme hedefindeyseniz tercüme diploma veya transkript belgelerine ihtiyacınız olacak.

, herhangi bir eğitim kurumundan aldığınız diplomanın noter yeminli tercüman tarafından çevirisinin yapılması ve noter tarafından tasdik edilmesi işlemidir. Tercümesinin yapılmasını istediğiniz belgeyi online olarak tercüme bürosuna ilettikten sonra, belgeler notere sunulur veya müşterilere gönderilir.

Diploma fiyatlandırma ise karakter ve kelime sayısına bağlı olarak değişkenlik gösterir. Diploma çevirisi herkes için gerekli olabilir. Örneğin farklı bir yaşam kurma hayali ile yola çıktığınızda, yaşamaya başlayacağınız yeni ülke sizden diploma tercümesi evrakı isteyebilir.

Sizler de tercüme işlemleriniz için veya gezilerinizde sizlere yardımcı olacak kaliteli bir tercüme şirketi arayışı içerisindeyseniz ASPA çok doğru bir tercihtir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.