ASLINA DÖNDÜ

ASLINA DÖNDÜ
Eski Bakan Çağatay Kılıç’ın vazgeçilmez arkadaşı Adnan Konaş ASLINA DÖNDÜ

    Eski Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç’ın yanından ayırmadığı ve bakanlığı döneminde yaptığı birçok icraatı O’nun yönlendirmesi veya telkini sonucunda yaptığı, eski CHP Atakum Belediye Meclis Üyesi Adnan  Konaş’ın facebook’dan yayınladığı yeni resimleri akıllara “aslına döndü” yorumlarının gelmesine neden oldu. Çağatay Kılıç’ın bakanlık koltuğundan düşmesinin ardından Adnan Konaş’ın yaptığı bu paylaşımlar gerçek yüzünün ortaya çıkması olarak yorumlandı.

                         ÇAĞATAY KILIÇ’IN VAZGEÇİLMEZİYDİ

     Atakum Belediyesi CHP meclis üyesi iken Çağatay Kılıç’ın Bakan olmasının ardından partisinden istifa edip Bakan Kılıç’la dolaşmaya başlayan Adnan Konaş’ın Çağatay Kılıç’ın bakanlığı döneminde birçok icraatında etkili olduğu iddia edilmekte. Çağatay Kılıç’ın Adnan Konaş nedeniyle toplumdan aldığı tepkilere rağmen yakın çevresinde tutmaya devam etmesi kamuoyundan büyük tepki almıştı. Bakan Kılıç’ın bakanlıktan alınma nedenlerinden birisinin de Adnan Konaş’a olan yakınlığı olduğu iddia edildi.


                          KAMURAN ÖZDEN’i DE O MU ATADI?

    Adnan Konaş’ın yakın arkadaşı olan Kamuran Özden’in Sağlık Bakanlığı’ndan Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevine gelmesinde en önemli rolü Adnan Konaş’ın oynadığı iddia edilmekte. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Samsun’da yaptığı yurt kiralamalarının büyük bir kısmında Adnan Konaş’ın ve Kamuran Özden’in etkili rol oynadıkları iddia edilmekte. Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun kriterlerine uymayan binaların Adnan Konaş’ın devreye girmesi sonucunda kiralandığı iddiaları da kamuoyunda konuşulan farklı iddialar olarak gündemde.

                    MAL VARLIĞI ARAŞTIRILSIN

      Adnan Konaş’ın Ayakkabıcılar Odası Başkanlığı dışında ciddi bir geliri olmadığı göz önüne alındığında, Çağatay Kılıç’ın bakan olduktan sonra mal varlığında ciddi bir atış olduğu, bindiği aracını değiştirip Mercedes marka otomobil aldığı, yazlık yaptırdığı göz önüne alındığında bu yatırımları Çağatay Kılıç’ın bakanlığından sonra yaptırmış olması akıllara soru işareti bıraktı. Adnan Konaş’ın mal varlığının araştırılarak bu konuda kamuoyunun bilgilendirilmesi gerekmekte.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum