ASKON’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ASKON’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ASKON’dan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü AHMET GÜRAL KARAYILMAZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Samsun Şubesi, Gençlik Hizmetleri Samsun İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gençlik Hizmetleri Samsun İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz’a yeni görevinde başarılar dileyen ASKON Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan, ASKON’un gençliğe verdiği öneme de değinerek gençliğin kötü ve zararlı alışkanlıklardan kurtulabilmesi için birlikte proje geliştirmeye hazır olduklarını kaydetti.

ASKON Samsun Şubesi’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik Hizmetleri Samsun İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz ise ASKON Samsun Şubesi ile birlikte gençlik projelerinde ortak çalışmanın faydalı olacağını sözlerine ekledi.

ASKON Samsun Şubesi’nin Gençlik Hizmetleri Samsun İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz’a ziyaretine Başkan Mehmet Furkan Okudan’ın yanı sıra, Başkan Yardımcısı Bülent Özdere, Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Ocak, Volkan Güney, Ali Turhan Şaban Güngör ve ASKON Üyesi Emre Eker ve Fazlıhan Carus’da katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.