ASFALT YOL ÇALIŞMALARI BAŞLADI

ASFALT YOL ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Salıpazarı Belediyesi tarafından asfalt yol çalışmaları yeniden başladı.

Coğrafi yapısı itibariyle dağlık ve geniş bir yol ağına sahip Salıpazarı İlçesinde 2014 yılından bu güne kadar 135 km asfalt ve beton yol yapıldı. Ana grup yolların büyük bir bölümü beton yol yapılırken stabilize ve asfalt yol çalışmaları ise Kurban Bayramından hemen sonra başladı.

31ff67f5-3933-4df3-81a7-656abb3b3a86-1.jpg

Samsun Büyükşehir ve Salıpazarı Belediyesi ekipleri Karaman Mahallesinde asfalt yol çalışması başlatırken Belediye Başkanı Halil Akgül’de “Seçimler sonrası yol yapım çalışmalarına ağırlık verdik.  Şiddetli yağışlar nedeni ile sekteye uğrayan çalışmalarımıza yeniden başladık.”dedi.

eaa7239f-bc88-4b5e-8057-263667b80ec9.jpg

“ŞARTLARI ZORLUYORUZ”
Başkan Akgül “Önümüzdeki beş yıl Büyükşehir, İlçe Belediyesi ayrımı yapmadan koordineli bir şekilde vatandaşımızın yol sorununu çözeceğiz. Bayram sonrası hemen çalışmalarımıza başlayarak, Salıpazarı Şehir Merkezi ile Karaman Mahallemiz arasında asfalt yol yapımına başladık. Ekiplerimiz belli bir plan dahilinde yol çalışmalarına devam edecek. Kurban Bayramı ve Fındık hasat döneminin aynı ana denk gelmesi, İlçe nüfusunda yaşanan hareketlilik nedeni ile vatandaşlarımızın biraz sabırlı olmasını istiyoruz. Elimizdeki imkanları sonuna kadar kullanarak ve hatta imkanlarımızı zorlayarak halkımıza hizmet etmek için çaba sarf ediyoruz.”

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.