Asarcık Kur'an Kursu için çalışmalar devam ediyor

Asarcık Kur'an Kursu için çalışmalar devam ediyor
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Asarcık İlçesi'nde yapılması planlanan Kur'an Kursu'nun mimari ve teknik projesini yakından takip ediyor

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Asarcık İlçesi’nde yapılması planlanan 75 kişilik Yatılı Erkek Hafızlık Kur’an Kursu'nun mimari ve teknik projesiyle ilgili bir toplantı gerçekleştirdi.

Mimar Özlem Maraş'ın ofisinde yapılan toplantıya Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Sedat Kurnaz, AK Parti Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş ve Asarcık Ali Haydar Bengi Kur’an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkan Yardımcısı Kemal Demirtaş hazır bulundu. Milletvekili Demir, modern ve teknolojik donanımlı olacak kurs inşaatının daha verimli kullanılabilmesi için öneriler sundu. Karşılıklı fikir paylaşımlarının yapıldığı kursun projesinde ufak çaplı bazı değişiklikler yapıldı.

 

Hafızlık Kur'an Kursu'nun Asarcık için bir ihtiyaç olduğunu söyleyen Milletvekili Demir, "Böyle bir kursun yapılması ve ileriye dönükte daha verimli kullanılabilmesi için bir toplantı gerçekleştirdik. İçerisinde yemekhaneden, veli ziyaret odasına kadar pek çok bölüm koyuldu. Karşılıklı fikir alışverişi yaparak daha verimli nasıl kullanılabilir bunu konuştuk. Bir kaç hafta içerisinde temel atma aşamasına gelecek. Dernek yönetimi, hayırseverlerden bağış toplamaya başladı. Asarcık'ta bu güzel projeyi tamamlayarak, gençlerimizin hizmetine sunacağız" dedi.

 

Projenin hayata geçmesinde katkısı olanlara teşekkür eden Milletvekili Demir, "İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Mavi Marmara'da hayatını kaybeden Ali Haydar Bengi'nin isminin verileceği inşaata önemli bir katkı verdi. Ayrıca projenin tüm detaylarını mimar Özlem Maraş yaptı. Özlem hanım, diğer ilçelerdeki eğitim yatırımlarında da hiçbir ücret talep etmeden, yardımcı oldu. Bu projede de küçük büyük emeği geçen ve geçecek olan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.