Artvinlilerden Şahin'e ziyaret

Artvinlilerden Şahin'e ziyaret
Artvinliler Derneği üyeleri AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin'i ziyaret etti.

Artvinliler Derneği üyeleri, bir süre önce yapılan seçimlerde güven tazeleyen AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin'i ziyaret etti.

Ziyarette ilk olarak Artvin dernekleri adına söz alan Artvinli Atakum Belediye Meclis üyesi Levent Ertürk, Ömer Faruk Şahin'e görevinde başarılar dileyerek, "Atakum'da çok sayıda Artvinli hemşehrimiz var. Artvin ve ilçeleri adını taşıyan dernekleri bir federasyon çatısı altında buluşturmak için bir çalışmamız var. bu çalışmamızın en kısa sürede hayata geçmesi için yoğun bir mesai harcıyoruz. Size de ilçe adına yapacağınız çalışmalar için teşekkür ediyorum" dedi.

 

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ise Artvinlileri ağırlamaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, "Samsun'da ve ilçemizde çok sayıda Artvinli var. Artvinliler Samsun'da bir lobi durumundalar ve siyasete yön veriyorlar. AK Parti ilçe teşkilatı olarak hem yönetim kurulumuzda hem de belediyle meclis üyelerinde Artvinli hemşehrilerimize yer verdik. Özel ziyaretiniz için teşekkür ediyorum" dedi.

 

Sohbet ortamında geçen ziyaretin sonunda Artvinliler adına Belediye Meclis Üyesi Levent Ertürk, Başkan Ömer Faruk Şahin'e bir plaket sundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.