ARTIK YOKSULLUK DUVARI KALKACAK

ARTIK YOKSULLUK DUVARI KALKACAK
Erdal Avcı, MHP'den Ayvacık Belediye Başkan adaylığını açıkladı.

MHP Ayvacık'a adeta çıkarma yaptı. Ziraat Odası eski Başkanı Avcı, Ayvacık Belediye Başkan adayı oldu. Tanıtım toplantısı 'adeta şölene' döndü.

Samsun'un Ayvacık İlçesi Belediye Başkanlığı adaylığı açıklanan Ziraat Odası ve MHP eski İlçe Başkanı Erdal Avcı, "Bu liçenin insanlarına ikinci sınıf insan muamelesi yapılmasına artık izin vermeyeceğiz. Beni sandıkta üzmeyin" dedi.

MHP İlçe Başkanlığı önünde yapılan aday tanıtım toplantısına MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Ferhat Günaydın, MHP Milletvekili Cemalettin Şimşek, Atakum Belediye Başkan adayı Necdet Çamaş, Çarşamba ve Terme Belediye Başkan adayları, partililer, muhtarlar ve Ayvacıklılar katıldı.

Ayvacık Belediye Başkan adayı Erdal Avcı, "Yolunuz, yolumuz, ben sizim, sizler de bensiniz. Yıllardır Ayvacık halkı ikinci sınıf insan muamelesi görüyor. Ben bu duvarı ortadan kaldırmak için aday oldum. Bütün olacağız, birlik olacağız ve bu ilçemizin insanlarına refahı huzuu getireceğiz. Sizlerin desteklerini bekliyorum ve diyorum ki; Biz hizmette kusur yapmayacağız. Siz de beni sandıkta üzmeyin" dedi.

AK PARTİ BİZDEN ÇEKİNİYOR

MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, ise "Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve AK Parti bizden çekiniyor. Siz değerli Ayvacık Halkı ve bütün ilçeler hep beraber yüreklerini sandıklara koyarsa bu sıkıntılı dönemi birlikte göğüsleriz. Adayımız Erdal Avcı'ya tam destek vermenizi bekliyoruz“ diye konuştu.

ZARARA UĞRAYAN SİZLERSİNİZ

Ayvacık halkının üzerine düşeni yapacağını söyleyen MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek “Ülke zorlu bir virajdan geçiyor, kırk yıldır ülkenin üzerinde türlü planlar dönüyor ve uygulanıyor. Biz MHP oarak bu çirkin senaryoları boşa çıkartacak çözümü bulduk" dedi.

GÜÇLÜ KADROYLA GELİYORUZ

MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ferhat Günaydın da, güçlü bir kadro ile yerel seçimlere girdiklerini söyledi. Günaydın, şunları söyledi: "Biz samsun sevdalılarıyız, sizleri seviyoruz. Sizler de bizi sandıkta üzmeyin sakın. Bizler Büyükşehir başta olmak üzere çok güçlü kadroyla sizler için geliyoruz. Samsunun sorunlarını ve çözümlerini çok iyi biliyoruz".


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.