ARSLAN YÜREKLİ!

ARSLAN YÜREKLİ!
Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Y.Ziya Yılmaz'la Ayvacık ilçesini ziyaretinde Samsunum2 gemisiyle Baraj Gölünde tur attılar.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan ise, tatil günü olmasına rağmen İlçenin 6 Köyünü(Mahalle) ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

6 MAHALLEYİ GEZDİ
Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Nefesimizin yettiği yere kadar vatandaşlarımız için çalışacağız diyerek Bafra'nın en uzak köyleri olan(mahalle oldular) Altınkaya Barajının üst kesimlerinde bulunan Akalan, Elalan, Şahinkaya, Gökalan, Sarpın ve Karakütük mahallelerini ziyaret etti. Ziyaret ettiği mahallelerde, muhtarlık, köy konağı, okul ve camileri gezerek, buralarda herhangi bir eksikliğin olup olmadığını tespit edip, bilgi aldı.

KÖPRÜLERİ, DERELERİ İNCELEDİ
Anayollar üzerinde bulunan köprüleri, derelerin durumunu inceleyen Kaymakam Halis Arslan, "Nefesimizin yettiği yere kadar vatandaşlarımız için çalışacağız" ifadesinde bulundu. Derelerin olabilecek taşkınlarına karşı ne gibi onlemlerin alındığının ve eksiklerin olup olmadığının bilgisini de alan Arslan, "Yaptığımız ziyarette, kış bastırmadan gidilebilecek tüm mahallelere giderek kıştan önce onların ihtiyaçlarını bizzat görmek ve dinlemek istedim" dedi.


Bafra Kaymakamı Halis Arslan ilçenin en uzak mahalleleri olan Altınkaya Barajının sol üst kesimlerinde bulunan Akalan, Elalan, Şahinkaya, Gökalan, Sarpın ve son olarak Karakütük mahallelerini tatil günü olmasına rağmen ziyaret etti. Arslan, ziyaret ettiği mahallelerde bulunan muhtarlık, köy konağı, okul ve camileri de gezerek buralarda herhangi bir eksikliğin olup olmadığını da anayollar üzerinde bulunan köprü ve dereleri de yakinen inceledi. Aynı zamanda, muhtarlardan, buralarda olabilecek taşkınlara karşı ne gibi önlemlerin alınabildiği bilgisini aldı. Yolda görüştüğü koyun ve keçi çobanlarından hayvanlarla ilgili bilgiler aldı, onlarla sohbet etti.

Beraberindeki heyetle birlikte olumlu geçen mahalle ziyaretleri sonunda kısa bir değerlendirmede bulunan Arslan, “Yaptığımızı ziyarette kış bastırmadan gidilebilecek tüm mahallelere giderek kıştan önce onların ihtiyaçlarını bizzat görmek ve dinlemek istedim. Bugünkü ziyaretimizle vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını yerinde tespit ettik. Vatandaşlarımız yol, su, elektrik, telefon, sağlık, eğitim ve benzeri konulardaki ihtiyaçlarının neler olduğunu bana birebir ilettiler. Beraberimde bulunan daire yetkilileri de notlarını aldılar. Muhtaç çocuklarımızın ihtiyaçlarını tespit ettik. Gereken ne ise o yapılacaktır. Bizler sizler için varız. Nefesimizin yettiği yere kadar çalışacağız. Mahalle ziyaretlerimiz zaman zaman fırsat buldukça devam edecektir,” dedi.

Kaymakam Halis Arslan'a, Bafra Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Gül, Bafra Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Dursun, Samsun Büyükşehir Belediyesi Bafra İrtibat Bürosu Müdürü Yakup Tulum, Bafra Sağlık Müdürü Aytaç Akın, Bafra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlisi İsa Seçmen eşlik etti. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.