Arslan Teknik Beyaz Eşya Servisi başarılarına başarı katıyor

Arslan Teknik Beyaz Eşya Servisi başarılarına başarı katıyor
İzmit merkezli olarak faaliyet yürüten aslan teknik beyaz eşya servisi kurulduğu günden bu yana 10 yılları aşkın tecrübesi ile teknik servisi alanındaki başarısını her geçen gün yenisini ekliyor.

İzmit merkezli olarak faaliyet yürüten aslan teknik beyaz eşya servisi kurulduğu günden bu yana 10 yılları aşkın tecrübesi ile teknik servisi alanındaki başarısını her geçen gün yenisini ekliyor. Firma %100 müşteri memnuniyeti odaklı bir çalışma prensibi sergiliyor. Aynı zamanda kuruluş bünyesinde beyaz eşya sektöründeki yenilikleri yakından takip eden ve Türkiye ile dünyada üretilmiş olan beyaz eşyaların tamir ve bakımını gerçekleştiren profesyonel bir usta kadrosunu barındırıyor. Aslan teknik ve beyaz eşya servisi kurulduğu günden bu yana hem müşterilerine verimli ve profesyonel hizmet sunmayı hedeflerken hem de onların bütçelerini de düşünüyor. Bu anlamda İzmit Beko servisi alanı olmak üzere birçok markanın teknik servis işlemlerini gerçekleştirirken uygun fiyatlı, ekonomik bir fiyat politikası belirliyor. Öte yandan kuruluş yedek parça hizmetlerini de veriyor.

Bir  yıl garantili yedek parça hizmeti

Arslan Teknik Beyaz Eşya Servisi hangi marka olursa olsun yedek parça değişimini gerçekleştirdiği ürünlerde 1 yıllık bir garanti süresi sunuyor. Kuruluş bünyesinde aynı zamanda İzmit Bosch servisi olarak araçta bulunan bireylerin ihtiyaç duyabileceği Beko marka yedek parçaları da bulunduruyor. Günlük yaşamımızı doğrudan etkileyen beyaz eşyaların tamirini hızlı bir biçimde gerçekleştiren firma aynı zamanda İzmit Arçelik servisi olarak arayışta bulunan bireylerin de ilk tercih ettiği kuruluş olmayı başarmış bulunuyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.