ARKASINDA KİM VAR?

ARKASINDA KİM VAR?
Dünkü gazetemizin manşeti kamuoyunda büyük ses getirdi. Çarşamba İmam-Hatip Lisesi'ne Müdür olarak atanmış olan İngilizce Öğretmeni Nuray Torun'un İHL'ye tayin işinde kimlerin etkisinin olduğu ayrıca merak konusu oldu.

RESİMLERİ İNTERNET SİTESİNDE
Gazetemizin dünkü manşeti, "İHL MÜDÜRÜ?" olarak çıkmış ve Çarşamba İmam-Hatip Lisesi'nde Müdürlük görevinde bulunan Nuray Torun'un dekolte kıyafetli resimlerini internet Paylaşım sitesi Facebook'ta kamuya açık bir şekilde paylaştığı, özel hayatın gizliliğine önem vermediği dikkatlerden kaçmadı. 

MESLEKİ DERSLERİ BİLİYOR MU?
İyi bir eğitimci olduğu söylenen Nuray Torun'un onlarca lise varken, Matematik, Fen, Anadolu Liseleri gibi liseler dururken özel bilgi, beceri ve konumunda olan, Kur'an-ı Kerim, Mesleki Arapça, Siyer, Fıkıh, Hadis, Akaid ve Kelam dersleri okutulan bir okula müdür yapılmasına anlam verilemedi.

ARKASINDA  ACABA KİM VAR?
İddia edildiğine göre İmam Hatip Lisesi'ne atanan Nuray Torun öğretmenin arkasında güçlü isimlerin olduğu, ayrıca İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin ile Çarşamba ilçe Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'ın da gelen talepleri olumlu karşılayarak müdür olmasını desteklediği, iddialar arasında yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum