ARKADAŞLARINI UNUTMADILAR

ARKADAŞLARINI UNUTMADILAR
Çarşamba DSİ Baş Mühendislikte çalışan Arif Aydın ve Test iş yeri temsilcisi Selim Günindi’nin yanı sıra Yakup Akdeniz tarafından hayatını kaybeden mesai arkadaşları için anma programı düzenledi.

MERHUM ARKADAŞLARI İÇİN KURAN-İ OKUTTULAR
DSİ çalışanlarının hazır bulunduğu programa Şube Müdürü Ahmet Serdar, Çarşamba DSİ Başmühendisi ilhan Kaya, Terme Evci Mahalle Muhtarı Selahaddin Gemlik, Beylerce Mahallesi Muhtarı Emin Akdemir,  Gökçeli Mahallesi Muhtarı Yusuf Özkan, Türk Kızılay ‘ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal öner’de katıldı. Program öncesinde DSİ çalışanları barış pınarı için kendi aralarından para toplayarak teslim ederken, Akşam iş bitimine toplanan mesai arkadaşları önce merhum arkadaşları için Kuran-i okundu ve ardın dua ederek onları yâd ettiler. Uzun zamandan beri Salıpazarı ve Terme ilçelerinde sel mücadelesi yapan DSİ çalışanları yoğun tempolarında arkadaşlarını unutmadılar. Program sonrasında iş yerinde iş kazası sonucuna hayatını kaybeden arkadaşları için ağaç dikimi yapıldı. Türk Enerji Sen 4’üncü Dönem Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Örs Muhtarların günü kutlandı.

img-3595.JPG

TOPLANAN PARA BARIŞ PINARI İÇİN GÖNDERİLDİ
DSİ Makine şefi Aynı zamanda 2010 -2014 yıllarında profesyonel sendikacılık yapan İbrahim Örs,” DSİ çalışanları olarak zaman zaman bir araya gelerek çalışanlarımızı motife ederken bu günde değerli muhtarlarımızla Şube Müdürümüz Ahmet Serdar Beyin katılımı aramızdan ayrılarak ahrete intikal eden arkadaşlarımızı unutmadık. Hakka yürüyen mesai arkadaşlarımızı yâd ettik. Sınır ötesinde bulunan şanlı ordumuza değerli alışanlarımız para topladılar. Toplanan para barış pınarı için gönderildi. Bugünün anısına ağaç dikerek arkadaşlarımızı unutmayacağız ve unutturmayacağız. İnsanlar ölünce değil unutulunca ölürler. Bu programın düzenlenmesinde emeği olan Arif Aydın Kardeşime  Test iş   iş yeri temsilcisi Selim Güvendi ye, Şube Müdürümüz Sayın Ahmet Serdara, İş yerimizin Baş mühendisi Sayın İlhan Kaya’ya  ve bizleri yalnız bırakmayan  değerli muhtarlarımıza  ve programımıza katılan   mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum” dedi.Köksal ÖNER

img-3594-ibrahim-ors.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.