Arkadaşı kaza yaptı, siparişi alıp kaza yerinden uzaklaştı

Arkadaşı kaza yaptı, siparişi alıp kaza yerinden uzaklaştı
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde motosikletli kurye, yoldaki kot farkını göremeyince kaza yaptı. Ayağı kırıldığı öğrenilen kuryenin yetiştirmesi gereken siparişi başka bir arkadaşı alarak yoluna devam etti.

Kaza Ereğli'ye bağlı Bağlık Mahallesi Lojmanlar mevkiindeki 120 Evler sokağında meydana geldi. 34 GG 6614 plakalı motosikletle sipariş götüren Dursun Aldırmaz (24), yoldaki kot farkını fark edemedi. Motoru yan yatarak sürüklenen sürücü, ayağından yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ayağının kırıldığını tespit ettikleri sürücüye balon atel taktı. Ambulansa alınan Dursun Aldırmaz, daha sonra Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Aynı iş yerinden bir başka kurye, kaza yerine gelerek arkadaşının motosikletindeki eşyaları ve sipariş çantasını aldı, siparişi yetiştirmek için olay yerinden ayrıldı. Kazada hasar gören motosiklet, çekici ile kaza yerinden kaldırıldı.

Olayı gören mahalle sakinlerinden Alim Alp, sürücünün kot farkından dolayı motosikleti kaydırdığını ve sürüklendiğini söyledi. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.