Ark Sondaj Hakkında

Ark Sondaj Hakkında
Uzun yıllardır alanında çalışmalarını sürdüren ve tecrübe birikimiyle sektörde yer almaktadır.

Uzun yıllardır alanında çalışmalarını sürdüren ve tecrübe birikimiyle sektörde yer almaktadır. Rekabetçi fiyatlarla ve en iyi teslimat süresi ile yenilikçi makineleri üretmektedir. Müşterilerine hak ettiğini sunmaya çalışan firma, birçok yere hizmet vermektedir. Türkiye’de Konya ilinde hizmet sunan firma ihracatçı olarak başka ülkelerde de hizmet vermektedir. Sondaj sektöründe hizmet veren firma makine ve tedarikini yapmaktadır. Verdiği hizmetlerden aşağıda sizler için başlık olarak bahsettik.

  • Kelly Rotary Sondaj Makineleri
  • Sondaj Makineleri Ana Parçaları
  • Jeotermal Sondaj
  • Sondaj Makinesinin Diğer Ekipmanları
  • Sondaj Operasyonlarında Saha Ekipmanları
  • Çamur Pompaları

Yukarıda bahsettiğimiz hizmet türleri hakkında daha fazla bilgi almak için firmanın web sitesini ziyaret edebilir, size uygun dil seçeneği ile merak ettiklerinize ulaşabilirsiniz.

Çamur Pompaları Hakkında

Firma olarak direkt sirkülasyonlu sondajlarda çimento ve su pompalamak amacıyla kaliteli tedariki yapmaktadır. İhtiyaca göre kaliteli dublex ve triplex pompa hizmeti verilmektedir. Sondaj sırasında sondaj çamurunu deliğe dolaştırmak için kullanılmaktadır. Görevi motor çamur pompası gücü olarak kullanılmaktır. Genelde kızaklı veya panoya montelenmiş olarak hizmet sunulmaktadır. Akışkan, bir emme ve boşaltma, manifoldlar, pistonlar, gömlekller ve valflerden oluşmaktadır. Çamur pompalarının yanı sıra yedek parça üretimi de mevcuttur. Pompanın öenmli kısmı Dişli’dir. Gücü arttırmak ve yorgunluğu ile mücadele etmek için dişlilere özel bir sertleştirme işlemi uygulanmaktadır. Tedarik edilen yedek parçalar arasında pistonlar, gömlekler ve valflerde bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.