ArenaVIP Elvankent PlayStation salonu Ankara'nın en gözde salonu

ArenaVIP Elvankent PlayStation salonu Ankara'nın en gözde salonu
Ankara Elvankent'te faaliyet yürüten ArenaVIP Elvankent PlayStation Salonu faaliyet alanı ile Ankara'nın en gözde PlayStation salonları arasında yer almayı başarmıştır.

Ankara Elvankent'te faaliyet yürüten ArenaVIP Elvankent PlayStation Salonu faaliyet alanı ile Ankara'nın en gözde PlayStation salonları arasında yer almayı başarmıştır. Firma işlemlerinin yanı sıra aynı zamanda PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsolları ile hizmet vererek müşterilerine eğlenceli dakikalar yaşatmaya çalışır. Uzun yıllardır sektörde faaliyet yürüten ArenaVIP kuruluşları salonuna faaliyete geçirmeden önce sektörde ve bölgede oldukça sevilmiş ve bu anlamda önemli referanslar elde etmişlerdir.

ArenaVIP Elvankent PlayStation salonu koronavirüs tedbirlerine özen gösterir

Ankara merkezli olarak faaliyet yürüten ArenaVIP Ankara PlayStation salonu tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemi sürecinde de son derece titiz ve dikkatli bir çalışma sergilemektedir. Kuruluş misafirleri arasında sosyal mesafeye dikkat etmekte ve bu anlamda hastalığın yayılmasına mani olacak tedbirler almaktadır. Öte yandan misafirlerinin temas ettiği her bir eşyayı ve her bir alanı periyodik olarak sıklıkla dezenfekte etmekte ve temizlemektedir. Ayrıca kuruluşun 24 saat açık olması prensibi ile uyumlu olarak atıştırmalık ürünleri tercih edilebilecek bir kafesi de mevcuttur. Bu kafede hem pandemi koşullarına dikkat ederek üretim gerçekleştirir hem de hijyen koşullarına son derece özen gösterir. PlayStation 4 ve PlayStation 5 oyunlarını barındıran kuruluş bu oyunları oynamak için bekleyen misafirlerine son derece nezih bir bekleme salonu oluşturmuştur. Bu nezih bekleme salonunda bireyler langırt ve boks oyunu oynayabilecekleri gibi aynı zamanda kafedeki içecek ve yiyecekleri alarak keyifli dakikalar geçirebilirler.

ArenaVIP Elvankent PlayStation salonu geniş bir yelpazede hizmet sunar

ArenaVIP Elvankent PlayStation Salonu sadece müşterilerine nezih bir oyun ortamı sunmakla kalmayıp aynı zamanda PlayStation kiralama başta olmak üzere birçok hizmeti de sunmaktadır. Arena VIP PlayStation Salonu Elvankent PlayStation deyince ilk akla gelen kuruluşlardan biridir. seçenekleri arasında çevrede en çok tercih edilen kuruluş ArenaVIP'dir. Firma müşterilerine oyun oynatma hizmeti sunduğu gibi aynı zamanda PlayStation kiralama hizmeti de sunar. Kuruluş tarafından bireyler ihtiyaçları olabilecek her türlü oyun konsolunu kafeden gönül rahatlığı ile kiralaya bilmektedirler. Burada kiralanan oyun konsolları kafe ortamında oynanılan oyun konsollarından farklıdır. Bu oyun konsolları ev ortamına hazırlanmış ve içleri oyunla yüklü olan tak-çalıştır mantığı ile hareket eden oyun konsollarıdır.

Oyun ve joystick kiralama ArenaVIP'de

ArenaVIP müşterilerine PlayStation kiralama hizmetinin yanı sıra aynı zamanda oyun konsolu ve joystick kiralama hizmeti de sunmaktadır. Kuruluş müşterilerine kiraladıkları joystickler ve 2 versiyondur. V2 versiyonda joystick'ler ile ilgili olarak her türlü sıkıntılar giderilmiş ve tamamen bir gamer joistiği olarak düzenlenmiştir. Kuruluş tüm bu hizmetleriyle başkentte yıldız konumda yer almayı başarmıştır. Firma profesyonel ve güler yüzlü bir kadroya sahiptir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.