ARAÇLARINI KENDİLERİ ONARIYOR

ARAÇLARINI KENDİLERİ ONARIYOR
Havza Belediyesi'nin bünyesinde kullanılan hizmet araçları ve ağır iş makinelerini kendi onarıyor

Kullandığı iş makinesi ve kamyonlarının bakımı kendi bünyesinde yapan Havza Belediyesi arıza yapan hizmet aracı ve iş makinelerinin ağır onarımlarını yapıyor.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, “Her konuda azami ölçüde tasarrufu hedefliyoruz. Kendi araçlarımızı kendi imkanlarımızla tamir de bu tasarrufun bir parçası. Tasarruftan elde ettiğimiz kaynaklarla da hemşerilerimize daha fazla hizmet imkanı sağlıyoruz” dedi.
Bornova Belediyesi bünyesinde bulunan ve hizmet araçları, kamyonlar ve iş makinelerinden oluşan yaklaşık 50 araçlık araç pakının bakım ve onarımlarını kendi imkanlarıyla yapıyor. Fen İşleri Şantiyesi içinde bulunan atölyede daha önce iş makinaları ve kamyonlar kanallar yardımıyla tamir ediliyordu.
Araçların periyodik bakımlarından, arızalarına ve lastik değişimine kadar tüm işlemler atölyede yapılabiliyor. Böylece kısa sürede onarımları yapılan araçlar tekrar hizmete vermeye başlıyor. Böylece belediye kaynaklarından ve zamandan önemli bir tasarruf sağlanıyor.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, “ Bu sayede hem zamandan kazanıyoruz, hem de tasarruf etmiş oluyoruz. Tasarrufla elde ettiğimiz kaynaklarla da yurttaşlarımıza daha fazla hizmet olanağı sağlıyoruz.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.