Araç filosu güçlendi

Araç filosu güçlendi
10 adet yeni araç satın alan 19 Mayıs belediyesi, 1 tane Renault Kango hizmet aracı ve 1 tane Citroen Nemo hizmet aracı alarak yeni araç sayısını 12'e çıkardı.




Böylece araç parkında toplam araç sayısı 41'e yükseldi.



Araç sayısını artırarak ilçeye daha hızlı ve daha etkin hizmet etmeyi planlayan 19 Mayıs belediyesi Nisan 2009 tarihinden bu güne kadar 1 adet JSB kazıcı yükleyici, 1 adet vakumlu süpürme aracı, 1 adet otobüs, 2 adet kamyon,1 Adet çöp toplama kamyonu, 1 adet İtfaiye,1 adet Arazöz, 1 Adet kombine kanal temizleme makinesi ve 1 adet vidanjör,2 tane hizmet aracı alarak araç parkını güçlendirdi. İlçeye, dolayısıyla ilçe halkına daha iyi hizmet etmenin planlarını yaptıklarını ifade eden 19 Mayıs belediye başkanı Osman Topaloğlu, "Belediye olarak imkânlarımız ölçüsünde ilçemize en güzel hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz. Bunun için de araç parkımızı güçlendirmemiz gerekiyordu. Yeni araçlarımızla birlikte daha çok alana daha hızlı ve etkili hizmet götürme imkânına kavuşacağız" dedi.

ARAÇ PARKIMIZI GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYORUZ.

Topaloğlu,Araç sayısını artırarak ilçeye daha hızlı ve daha etkin hizmet etmeyi planlayan belediyemiz Nisan 2009 tarihinden bu güne kadar 1 adet JSB kazıcı yükleyici, 1 adet vakumlu süpürme aracı, 1 adet otobüs, 2 adet kamyon,1 Adet çöp toplama kamyonu, 1 adet İtfaiye,1 adet Arazöz, 1 Adet kombine kanal temizleme makinesi ve 1 adet vidanjör,2 tane hizmet aracı alarak araç parkını güçlendirdi.''diye konuştu. İlçemize, dolayısıyla ilçe halkına daha iyi hizmet etmenin planlarını yaptıklarını ifade eden başkanımız Osman Topaloğlu, "Belediye olarak imkânlarımız ölçüsünde ilçemize en güzel hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz. Bunun için de araç parkımızı güçlendirmemiz gerekiyordu. Yeni araçlarımızla birlikte daha çok alana daha hızlı ve etkili hizmet götürme imkânına kavuşacağız" dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.