Apple Watch, Mart’ta satışa sunulacak

Apple Watch, Mart’ta satışa sunulacak
Akıllı saat Apple Watch'un Mart ayında piyasaya çıkacağı açıklandı. Apple Watch'un fiyatı ise 349 dolardan başlayacak ve 5 bin dolara kadar çıkabilecek.

Apple'ın akıllı saatini merakla bekleyenler için iyi haber geldi. Apple, daha önce Apple Watch'u 2015'in başında piyasaya süreceğini açıklamıştı. Şimdi ise akıllı telefonun satışa çıkacağı kesin tarih belli oldu. Apple Watch, Mart sonu piyasaya sürülecek. Çalışanlar ise Şubat'tan itibaren cihaz konusunda eğitime tabi tutulacak.

Apple saatin yazılımı konusunda son düzenlemeleri yapıyor. Apple Watch'un pili testten geçirilirken, şarj süresinde de iyileştirme çalışmaları yapıldı.

Bu arada çeşitli Apple mağazalarından temsilciler 9-16 Şubat günleri arasında Kaliforniya ve Teksas'taki Apple ofislerinde toplanacak. Çalışanlar, Apple Watch ile ilgili bilgilendirilecek.

Apple, akıllı saati geçtiğimiz Eylül ayında duyururken, 2015'in başında piyasaya sürüleceğini bildirmişti. Apple yöneticilerinden Angela Ahrendts ise daha net bir tarih vererek, Mart sonu satışa sunulacağını açıkladı.

Apple Watch'un fiyatı ise 349 dolardan başlayacak ve 5 bin dolara kadar çıkabilecek.CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.