Antalyalılar Karadeniz'de

Antalyalılar Karadeniz'de
Antalya'da profesyonel fuarcılığın en önemli adresi ANFAŞ, bünyesinde düzenlenen fuarlara katılım ve işbirliklerinin artırılması amacıyla düzenlediği 'road show'’da rotasını Karadeniz’e çevirdi.

Samsun TSO’da düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan ANFAŞ Genel Müdürü Alpaslan Baki Ertekin, amaçlarının Anadolu iş dünyasını Antalya'nın uluslararası sektörel fuarlarının ticari fırsatlarıyla buluşturmak olduğunu kaydetti.

ÜÇÜNCÜ ADRES SAMSUN
 
ANFAŞ'ın Antalya ve fuarlarının tanıtımı ve kapasitesinin artırımına yönelik Türkiye'nin 18 ilinde başlattığı Road Show uygulaması, Balıkesir ve Bursa’dan sonra Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde Samsun’da gerçekleştirildi. Samsun TSO Davut Altan Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen tanıtım toplantısında konuşan ANFAŞ Genel Müdürü Alpaslan Baki Ertekin, Road Show’a geçtiğimiz hafta Balıkesir ve Bursa’da  başladıklarını ve Samsun’la devam ettiklerini belirterek,  önümüzdeki bir aylık süreçte toplam 18 ilde işadamlarıyla bir araya gelerek fuar fırsatlarını anlatacaklarını kaydetti. 

HEM İŞ HEM TATİL

ANFAŞ Genel Müdürü  Alpaslan Baki Ertekin, yaptığı konuşmada bu projede Valilik, Büyükşehir ve ilçe belediyeleri, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Antalya Ticaret Borsası (ATB),Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB), Antalya Tanıtım Vakfı (ATAV), İhracatçılar Birliği gibi kurumlarla da işbirliği içinde olduklarını belirtti.  Ertekin, Antalya'nın uluslararası sektörel fuarlarının ticari fırsatlarını Anadolu iş dünyasına 'iş ve tatili birleştiren' bir imkanla sunacaklarını anlattı. Paket turlarla fuar için Antalya'ya gelecek iş dünyasının aynı zamanda Expo 2016 Antalya Botanik Parkı, Tahtalı, Davraz ve Saklıkent'te kayak, golf ve tenis sahaları, Kaleiçi, Perge, Aspendos gibi tarihi alanlar, Antalya Akvaryum gibi tatil ve gezi fırsatlarından da yararlanabileceğini söyledi. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.