"ANNEM TÜRKÜ DE SÖYLER" KONSERLE FİNAL YAPTI

"ANNEM TÜRKÜ DE SÖYLER" KONSERLE FİNAL YAPTI
Canik Kocatepe İlkokulu tarafından yürütülen “Annem Türkü De Söyler” projesi kapsamında okulun gönüllü 25 annesinden oluşan Anneler Korosu Şef Güney Kurtuluş yönetiminde, Canik Kültür Merkezindeki Türk Halk Müziği Konseriyle muhteşem proje finalini yaptı.

Programa Canik Kaymakamı Mahmut Hala Canik İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Bakiye Can Usta, Şube Müdürü Mustafa Kaplan,  çok sayıda Okul müdürü, veliler ve türkü dostları katıldı. Okulun gönüllü 25 annesinden oluşan Anneler Korosu davetliler tarafın büyük bir beğeni kazandı.

img-7457.jpg

‘HAYATIMIZA GÜZELLİKLER KATTIKLARINA ŞAHİT OLDUK’

Proje ile ilgili olarak açıklama yapan Okul Müdürü Levent Kurtuluş ,”Anneleri iyi bir toplum yaratmanın temelinde önemli bir yapıtaşı.  Türkülerimizi de kültürümüzün önemli bir parçası olarak gördüğümüzden dolayı annelerimiz ile türkülerimizi birbirine kaynaştırmayabilir miyiz diye yola çıktık.  Genç nesillerde türkülere olan ilgiyi arttırabilmek, annelerin çocuklarına rol model olabilmelerine örnek olacak şekilde bu projeyi oluşturduk ve hayata geçirdik. Bu gece de tüm katılımcılarla birlikte gördük ki annelerimizin, kadınlarımızın el attıkları her işi özveriyle ve büyük bir başarıyla yaptıklarına, hayatımıza güzellikler kattıklarına şahit olduk. Bu gece yapılan konsere gösterilen yoğun ilginin ve olumlu eleştirilerin ne kadar doğru ve yerinde bir iş yaptığımızı da gösterdi. Bu sebeple önümüzdeki yıllar da da devam ettirmeyi arzuluyoruz. Programımıza teşrif ederek bizi yalnız bırakmayan tüm türkü dostlarına teşekkür ederim ”dedi. Köksal ÖNER

img-7459.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.