ANNELERİN MUTLU GÜNÜ

ANNELERİN MUTLU GÜNÜ
Milli sporculara, annelerine ve antrenörlerine, günün önemine binaen Anneler Günü Yemeği etkinliği düzenlendi.

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği 2016 yılı milli sporculara, annelerine ve antrenörlerine, günün önemine dair Anneler Günü Yemeği etkinliği düzenlendi. 

Samsun'um 1 Gemisinde düzenlenen yemeğe; Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İl Müdür Vekili İsmail TEKİN, Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş, Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Aşkın Atan, Muhasebe Şube Müdürü Mustafa Turgut, Milli sporcular, anneler ve antrenörler katılım sağladı.

İl Müdür Vekili Tekin yemek sonrası yaptığı konuşmada; "Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç ve İl Müdürümüz Sayın Güven Özyurt Samsun programlarının yoğun olmasından dolayı kendileri burada bulunamadılar. Ben İl Müdürümüz Sayın Güven Özyurt adına buradayım. Çok değerli annelerimiz eşleri ve  çok kıymetli çocukları. Buraya katılımınız, bizleri şenlendirmeniz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak bir arada olmamız, böyle faaliyetleri birlikte düzenlememizden dolayı bir kez daha gurur duyuyorum. İyi ki  varsınız. İyi ki bu güzel çocukları yetiştirdiniz, Vatana Millete hayırlı evlat edindirdiniz. Bir kez daha annelerimizin ellerinde öpüyorum'' dedi.

Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş ise yaptığı konuşmada; sporcularımız ve aileleriyle birlikte olmaktan onur duyduğunu dile getirerek tüm sporcu ve antrenörlerine başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.