ANLAMLI ZİYARET

ANLAMLI ZİYARET
Samsun Bayburtlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hakan Tali ve yönetimi, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı makamında ziyaret etti

Bayburtlulular Derneği’nden Taşçı’ya anlamlı ziyaret

“DERNEKLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Genel kurul ile Samsun Bayburtlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı olan Hakan Tali, faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Tali, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Taşçı, “Genç bir ekiple yola çıkan Hakan Tali’ye başarılar diliyorum. Bizler tüm derneklerimizin her zaman yanındayız. Derneklerimiz sayesinde örf ve adetlerimizi gelecek nesillere taşıyoruz” dedi.

“ÖRF VE ADETLERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ”

Samsun Bayburtlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak sosyal aktiviteler düzenlemeye devam edeceklerini belirten Başkan Hakan Tali ise, “İlk olarak derneğimizde tadilatlar yaptık. Dernek olarak birçok organizasyonlara imza atarak hem Samsun’daki hemşerilerimizi bir araya getiriyoruz, hem de örf ve adetlerimizi devam ettiriyoruz. Dernek olarak Atakum Belediye Başkanımız Sayın İshak Taşçı’yı ziyaret ederek kendisiyle tanıştık. Bizleri en işi şekilde misafir eden Sayan Taşçı’ya teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.