Anketlere itibar etmeyin

Anketlere itibar etmeyin
CHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel, "Seçim koordinasyon merkezlerinde yapılan anketlere itibar etmeyin." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel, seçime kısa bir süre kala çeşitli algı operasyonlarıyla seçmenin manipüle edilmek istendiğini söyledi. Yaklaşık 7 bin seçmenle yapılan anketin sonuçlarını paylaşan Şenel, yanlı anketlere itibar edilmemesi gerektiğini, yaklaşık 52 bin oyla İlkadım'da seçim sathı mahalline girdiklerini ve bu oyun üzerine sahada yürüttükleri çalışmalar neticesinde ciddi bir oran eklediklerini söyledi.

"PANİKLEDİLER, NE YAPACAKLARINI BİLEMİYORLAR"
"Her seçim döneminde olduğu gibi bu seçimde de algı operasyonlarıyla karşı karşıyayız" diyen Murat Şenel, şöyle devam etti: "Biz su seçime 52 bin vatandaşımızın oyuyla başladık. Şu anda paniklemiş durumdalar ve ne yapacaklarını şaşırdılar. Seçim koordinasyon merkezlerinde organize edilen anketlere halkımız itibar etmesin. Manipülasyon anketlerinden sonuç çıkmaz. İlkadım'da birinci partiyiz ve seçimi alıyoruz. Her fırsatta söylüyorum; Bu kimsenin aklından çıkmasın, Cumhuriyet Halk Partisi İlkadım'ı yönetmeye geliyor."

ANKETİN SONUÇLARINI PAYLAŞTI: CHP 25.5, AKP 26, İYİ Parti 17
Yeni yapılan anketle ilgili bilgi de paylaşan Murat Şenel, şu bilgileri verdi: "İlkadım ilçemizde 6 bin 800 vatandaşımızın katılımıyla yaptırdığımız anketimizin sonuçlarını açıklamak istiyorum. Bu anketin sonucuna göre; CHP olarak biz yüzde 25.5, AK Parti'nin adayı yüzde 26 ve İYİ Parti'nin adayı ise yüzde 17.60 oranında oy almıştır. İlk 3 sıralama bu yöndedir."

"YRP'NİN ADAYI 10 GÜN İÇERİSİNDE YÜZDE 2'DEN 11'E ULAŞTI"
Yeniden Refah Partisi'nin adayı Kemalettin Tangal'ın oy oranından da söz eden Şenel, "Anket sonucunda, Kemalettin beyin oranı dikkati çekmiştir. Anketten 10 gün öncesine kadar İlkadım özelinde başlangıç olarak yüzde 2'lik oy oranına sahip olan Yeniden Rahat Partisi bu yaklaşık 7 bin kişilik ankette oyunu yüzde 11'e yükselmiştir" diye konuştu.

"BIKMIŞ USANMIŞ HALKIMIZ ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR"
Murat Şenel, son olarak ise "İlkadım'ın kaderini değiştireceğimiz bu önemli seçimin son virajına girdiğimiz bu günlerde, halkımızın arkamızdaki desteğinin daha da kuvvetlendiğini görüyoruz. İlkadım ilçemiz, basiretsiz yöneticiler yüzünden yıllardır hizmet alamadı. Halkımız bıkmış, usanmış durumda ve artık değişim istiyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum