ANKARA'DAN 1 PUANLA DÖNDÜK ! 0-0

ANKARA'DAN 1 PUANLA DÖNDÜK ! 0-0
5 Aydır tek bir kuruş almadan idmana ve maçlara çıkan Kırmızı Beyazlı oyuncular ligin lideri Osmanlıspor karşısında galibiyeti kaçırarak sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldılar.

Maddi sıkıntılarla boğuan Samsunspor'da oyuncuların bu fedakarlıkları ayakta alkışlandı...

RECEP NİYAZ ZORU BAŞARDI
Ptt 1.lig'inde Samsunspor deplasmanda Osmanlıspor'a konuk oldu. Mücadeleye her iki takımda hızlı başladı. Karşılaşmanın henüz ilk dakikalarında sağ kanattan kullanılan Osmanlıspor serbest vuruşunda Kırmızı Beyazlıların kalecisi Furkan Köse'nin bir anlık hatasının ardından ev sahibi Osmanlıspor gole yaklaşsada genç kaleci hatasını hemen telafi etti ve kalesinde ole izin vermedi. Karşılaşmanın hakemi maçın ilk yarısında verdiği kararlarla Kırmızı Beyazlı futbolcuları adeta çıldırttı. Maçın 40. dakikasında kontra ataktan gelişen Samsunspor hücumunda Musa Aydın'ın ara pası ile kaleciyle karşı karşıya kalan Recep Niyaz topu kaleci Ahmet Şahin'in bacaklarına nişanlayarak inanılmz bir gol pozisyonunu kaçırmış oldu ve karşılaşmanın ilk yarısı başladığı gibi 0-0'lık skorla sona erdi.

UZATMA ANLARI BİTMEK BİLMEDİ
Maçın ikinci yarısına ise her iki takımda kontollü başladı. Özellikle Samsunspor kalesinde etkili olmaya çalışan ve gol arayan ev sahibi Osmanlıspor istediği pozisyonlarda Kırmızı Beyazlıların başarı savunma oyuncuları gole geçit vermedi. Kontra atak sistemi ile rakip kalede etkili olmayan çalışan Kırmızı Beyazlılar ise ileri uçta çuvalamadı ve karşılaşmanın ikinci yarısında rakip kalede istediği pozisyonlara bir türlü giremedi. Karşılaşmanın uzatma anlarında ise maçın Hakemi oyunu bitirmemekle ısrar edince Mbilla yaptığı itirazların ardından gördüğü ikinci sarı kart sonrası Kırmızı kartla oyundan atıldı. Mücadelenin son dakikalarında da gol sesi çıkmayınca Samsunspor ligin lideri karşısında tek bir tehlikeli pozisyon fırsatı vermeden sahadan 1 puanla ayrıldı. Karşılaşmanın en tehklikli atağı ise ilk devrede Recep Niyaz'dan gelmişti. NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum