Ankara Lazer Epilasyon Tedavisi

Ankara Lazer Epilasyon Tedavisi
Lazer epilasyon tedavisi ile cilt görünümünüze yenilik katabilirsiniz. Popüler epilasyon uygulamaları arasındaki lazer epilasyonda, uzman çözümler sizleri bekliyor.

Tüylerden aşamalı olarak kurtulmak için yapılan lazer epilasyon uygulamalarını fark yaratan sonuçlarla, kliniğimizde bulabilirsiniz. Profesyonel Ankara lazer epilasyon ekibimiz, tüm süreç içerisinde uygulayacağı seanslarla beklediğiniz görüntüye ulaşmanıza yardım edecektir.

Lazer epilasyon tedavisi ile cilt görünümünüze yenilik katabilirsiniz. Popüler epilasyon uygulamaları arasındaki lazer epilasyonda, uzman çözümler sizleri bekliyor.

Ankara’da Lazer Epilasyon Tedavisi

Ankara ili ve ilçeleri üzerinden lazer tedavisini alabilirsiniz. Kıl köklerine profesyonel lazer cihazlarıyla uygulanan tedavi süreci, aşamalı olarak sonuç sağlayacaktır. Özenle gerçekleşen uygulamaları önceden inceledikten sonra kliniğimize başvuruları yapabilir, seans planı oluşturabilirsiniz. Sertifikalı kliniğimizde nitelikli uygulamalar, size özel seanslar sizleri bekliyor.

Kadın ve erkeklerde bulunan cilt yapısı değişik oranlarda kıl köklerine sahiptir. Bu farklarla beraber müşterilerimizin soruları da değişiklik gösterebilir. Lazer epilasyon tedavisinin ne kadar süre sonra sonuç vereceğini lazer epilasyon fiyatları gibi ayrıntıları kliniğimize başvuru esnasında sorabilirsiniz. Sadece cinsiyete göre değil farklı kriterlere göre de sonuçlar değişebilecektir. Uygulanan lazer türü, kıl renk özellikleri, incelik kalınlık özellikleri önemli detaylardır.

Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

Kliniğimize başvuru yaptığınızda kişiye özel olarak değerlendirme yapılmakta ve cihaz seçimi ile sürece başlanmaktadır. Öncelikle konusunda bilgilendirme tamamlandığında seans zamanı belirlenecektir. Birkaç seans veya daha uzun süren lazer epilasyon uygulaması olabilmektedir.

Lazer cihazıyla işleme başlanırken, hedef bölgelere tekli atışlar yapılır. Tarama yapılması cihazı kıl köklerine doğru uygulamak içindir. Kıl kökleri lazer etkisi ile tahrip olacağı için bazıları yok olur, bazıları da yeniden çıkmaya devam eder.

Yapılan lazer epilasyon uygulamasında acı ve yan etkiler görülmeyecektir. Fakat uzman önerilerini de dikkate almalı ve kısa süreli kızarıklıkların kendiliğinden geçeceğini bilmelisiniz. Lazer işleminde geçici kızarıklıklar olması olağandır. Ankara lazer epilasyon uygulaması esnasında soğuk işlem de gerçekleşmektedir. Bu nedenle kalıcı bir kızarıklık söz konusu değildir.

Lazer Epilasyon Ne Kadar Sürer?

Lazer epilasyon seansları genellikle değişken özelliklere sahiptir. Kıl kökleri şayet geniş bir alanda ise ve kalın kökler varsa, lazer epilasyon Ankara kliniğimiz seansları uzun tutabilecektir. Genellikle koltuk altı bölgesinde bir seans süresi 5-10 dakika olup bacak bölgesinde daha uzun süre görülebilir. Bacak bölgesinde tamamen uygulanacağı zaman bir seans 1 saate kadar uzayabilmektedir.

Lazer epilasyon işlemlerinde, seans sayısını etkileyen çeşitli faktörler bulunmaktadır. Açık renk cilt ve koyu kıl yapısı varsa işlemler daha verimli hale gelmektedir. Yüksek enerji seviyesinde çalışabilmek için gereken bu özellikler lazer epilasyon fiyatları ve süresiyle de doğrudan ilgilidir. Cilt tipi ve kıl rengi koyu ise, birbirine yakın tonlardaysa seanslar daha da uzayabilecektir.

Kıl köklerinin sıklığı, bölgesi, kıl döngü süresi seans süresini etkileyebilir. Kıl kökleri derinliği de lazer epilasyon süresinde etkili olabilecektir. En iyi süre için doğru cihazları kullanmaya dikkat etmek gerekmektedir. Kliniğimize gelen misafirlerimiz en iyi cihazlarla işlem göreceğini garanti eder.

Lazer Epilasyon Sonrası Kıllar Ne Zaman Dökülür?

Kökleri zayıflayan, lazer epilasyon işlemi gören kıllar genellikle 2 hafta sonra dökülmektedir. Sanılanın aksine kliniğimizde işlemden hemen sonra hepsi dökülmeyecektir. Bir miktar yeniden kıl çıkması devam edecektir. Bu noktada önemli olan detay, kılların koparılmaya çalışılmaması olacaktır.

Lazer Epilasyon Sonrası Banyo Ne Zaman Yapılabilir?

Lazer epilasyon tedavisi olan misafirlerimiz, işlemden hemen sonra banyo yapmamalıdır. Belirlenecek olan süre, size ve Ankara lazer epilasyon kliniğimizdeki doktor uygulamalarına göre değişir. Fikir vermesi bakımından, 48 saat beklenmesi, su sıcaklığının da serin derecelerde olması önerilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.