Analig Basketbol’da şampiyonlar Samsun’da belirlendi

Analig Basketbol’da şampiyonlar Samsun’da belirlendi
2023 Anadolu Yıldızlar Ligi Osman Bayraktar Sezonu Basketbol Türkiye Birinciliği 22-27 Ağustos 2023 tarihleri arasında Samsun’da düzenlendi.

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen final müsabakaları Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu ve Tekkeköy Bahattin Ekinci Spor Salonu’nda oynandı. Türkiye birinciliğine 21 ilden 24 takım katılım sağladı.

360 SPORCU FORMA GİYDİanalig-2.jpg
360 sporcunun forma giydiği maçlar sonunda kızlarda ve erkeklerde İzmir takımları şampiyonluk kupasını kaldıran taraftar oldu. Kızlarda Antalya ikinci, Giresun üçüncü ve Tekirdağ dördüncü olurken, erkeklerde ise Balıkesir ikinciliği, Kayseri üçüncülüğü ve Sinop dördüncülüğü elde etti. Final maçlarının ardından düzenlenen törenle dereceye giren takımlara ödülleri takdim edildi.

ÖDÜLLER VERİLDİanalig-9.jpg
Kupa ve madalya kazanan takımlara ödüllerini Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Spor Şube Müdürü Olgay İnci, Tekkeköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın ve tesis amirleri takdim ettiler. İl Müdürümüz Feyzullah Dereci, dereceye giren takımları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.