Analar evlatlarına hasret kalmasın diye çalışacağız

Analar evlatlarına hasret kalmasın diye çalışacağız
Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz seçim çalışmaları kapsamında kırsal mahallelere olan ziyaretlerine devam ediyor. İkiz; “Analar evlatlarına hasret kalmasın diye çalışacağız.” dedi.

Gece gündüz aralıksız olarak seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz’e kırsal mahalle ziyaretlerinde Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, Belediye Meclis Üyesi Adayları Ömer Faruk Çörekçioğlu, Ersin Şener, Hasan Kaya, İlhami Oğuz, Kadircan Şenkal, Ak Parti Gençlik Kolları ve ülkücü gençler eşlik ettiler.

iki4.jpg

Hecinli, Çakıralan, Elmacık, Ekinpınar, Sofular ve Karahalil Mahallelerini ziyaret eden sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz tüm gayretleri ile ilçede istihdama dayalı göçü bitirmek için çalışacaklarını belirterek; “Havza Organize Sanayi Bölgesi'nde şuan 12 tane fabrika faaliyet gösteriyor. Yılsonunda bu sayı 20’ye yükselecek. Binlerce insanımıza yeni iş imkanı sağlayacağız. Önümüzdeki 5 yıl içinde ise yeni yatırımcılar teşvik edilerek fabrika sayısı 40’a yükseltilerek yaklaşık 15 bin kişi istihdam edilecek. İlçemizde ve mahallelerimiz altyapı ve yol çalışmalarımızın yanı sıra Analar evlatlarına hasret kalmasın diye çalışacağız” dedi.

iki1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.