Amatör tiyatrocular kırdı geçirdi

Amatör tiyatrocular kırdı geçirdi
Bafra Kültür ve Yardımlaşma Vakfı (BAKAV) Tiyatro Kulübünün organize ettiği “Seferi Ramazan Bey'in Nafile Dünyası”, amatör tiyatrocular tarafından Bafra'da sahne aldı.

OYUNCULAR ESNAF, ÖĞRETMEN VE POLİSLER
Bafra Belediyesi Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunda oynayan tüm oyuncular Bafra'da görev yapan öğretmen, polis ve esnaftan oluşuyor. 11 kişinin rol aldığı “Seferi Ramazan Bey'in Nafile Dünyası” 2 perdelik trajedi-komedi türü bir oyun ve 40'lı yıllarda Cihangir karakolunda geçiyor. BAKAV Tiyatro Kulübü oyuncuları bu oyunu oynamak için 1 yıllık bir çalışma dönemi geçirdi.Bafra Esnaf ve Kefalet Odası ve BAKAV Başkanı Metin Genççakır “Bafra kültür bakımında mazisi yüzyıllara dayalı bir ilçedir. Biz BAKAV olarak unutulmaya yüz tutmuş bu sanat kolunu yeşertmek için son iki yıldır köklü faaliyetler planladık adım adım gerçekleştiriyoruz. Tiyatroya katılımlarınızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

OYUNU ÇOK SAYIDA TİYATROSEVER İZLEDİ
Tiyatroyu Bafra Esnaf ve Kefalet Odası ve BAKAV Başkanı Metin Genççakır, Bafra Emniyet Müdür Yardımcısı Abdullah Yahşi, Bafra Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amiri Cemal Sezgün, Bafra Emniyet Müdürlüğü polis memurları, Bafra Anadolu Lisesi Müdürü Murat Baş, Öğretmenler ve çok sayıda vatandaş izledi.Tiyatroya Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'in ve diğer protokol amirlerinin katılmaması dikkat çekti.