AMAN NAZAR DEĞMESİN!

AMAN NAZAR DEĞMESİN!
Yılport Samsunspor'un tecrübeli oyuncusu Gökhan Alsan, hırslı futbolu ve ikinci devreyle birlikte attığı golleriyle takımını sırtlıyor.

Kırmızı-beyazlıların sezon başında Gaziantep Futbol Kulübünden transfer ettiği Gökhan Alsan, ilk devrede taraftarın beklediği performansdan uzak kalsa da ikinci devrede oyuna ağırlık koyup skor üreterek takımını sırtlamaya devam ediyor. Süper Lig'de kazandığı tecrübesini kırmızı-beyazlı ekibe aktaracağını ifade eden Gökhan Alsan, "Takımı el birliği ile taşıyacağız. Ben aslında ikinci lige gelmedim. Bu kulüp hak ettiği yerde değil. En kısa sürede takımı üst tarafa çıkarmaya çalışacağız" şeklindeki açıklamalarıyla forması için savaşacağını söyleyen Alsan, kırmızı-beyazlı formayla ilk devrede görev aldığı maçlarda orta sahada pas trafiğini yöneten isimlerden olsa da Samsunsporlu taraftarların beklediği performanstan uzak kalarak zaman zaman eleştiri aldı. 

1922konya-13.jpeg

GOL SAYISINI 7'YE ÇIKARDI
Enerjik ve oyunu açmaya yönelik futboluyla takımına katkı sağlamaya çalışan Alsan, ilk  devrenin kapanış maçında 1922 Konyaspor'a karşı mücadelenin skorunu tayin eden golü kaydederek Başkent Akademi Futbol Kulübü ve Tarsus İdman Yurdu maçlarından sonra üçüncü kez fileleri sarsarak 3 golle takımına katkı sağladı. Kamp dönemini verimli geçiren ve ikinci devreyle birlikte performansını artıran deneyimli oyuncu, Gümüşhanespor maçında iki gol kaydetti.

manset-2-008.jpeg

Deplasmanda oynanan Pendikspor maçını boş geçen Alsan, 19 Mayıs Stadyumunda oynanan Başkent Akademi Futbol Kulübü maçında ağları yine kez sarsarak takımına galibiyeti getirdi. Kırmızı-beyazlı formayla attığı gol sayısını 7'ye çıkaran tecrübeli oyuncu yükselen performansıyla göz dolduruyor. Taraftarla arasındaki bağı gittikçe güçlendiren alsan, takımı adına sahada sorumluluk almayı sürdürüyor.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.