"AMAÇLARI ALPERENLER'İ İTİBARSIZLAŞTIRMAK"

"AMAÇLARI ALPERENLER'İ İTİBARSIZLAŞTIRMAK"
Alperen Ocakları Samsun İl Başkanı Ömer Akkoyun, Alperen Ocakları ismini kullanarak genel merkeze aykırı hareket eden kişileri ağır bir dille eleştirdi.

Alperen Ocakları ismini kullanarak Alperenlerin seçimde AK Partiye destek verecekleri yönünde çıkan haberleri sert dille eleştiren Akkoyun, "Teşkilatımızdan atılmalarına, bütün bağlarını koparmalarına rağmen kendilerine teklif edildiğini iyi bildiğimiz üç-beş kuruş harçlıkla teşkilatımızın ismini kullanan bu şahısların amacı Alperen Ocakları'nı yıpratmak ve itibarsızlaştırmaktır" dedi.

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU"

Alperen Ocaklarını vatandaş gözünde itibarsızlaştırmaya yönelik adımların atıldığını vurgulayan Alperen Ocakları Samsun İl Başkanı Ömer Akkoyun, Kurulduğu günden bu yana hakikatin yanında durmaktan, hakikati haykırmaktan bir an olsun ayrılmamış, kuruluş gayesine uygun faaliyetleri ile mazlumun her daim sesi olmuş Alperen Ocakları üzerinde bugüne kadar birçok oyun oynanmış, birçok kurgu yapılmış ve algı operasyonları ile Alperen Ocakları millet nezdinde itibarsızlaştırılmaya çalışılmıştır. Bu operasyonların son birkaç yıldır teşkilatımız içinde yoğunlaştığını, mevki, makam, şan, şöhret heveslisi birkaç şahıs üzerinden yapıldığını üzülerek müşahede etmekteyiz. Teşkilatımızdan atılmalarına, bütün bağlarını koparmalarına rağmen kendilerine teklif edildiğini iyi bildiğimiz üç-beş kuruş harçlıkla teşkilatımızın ismini kullanan bu şahısların amacı başta da ifade ettiğimiz üzere Alperen Ocakları'nı yıpratmak ve itibarsızlaştırmaktır. Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde ortaya çıkan ve Ocakların bölündüğü izlenimini veren bu hareket ardından peşine kattığı art niyetli şahıslarla Manisa’da, Sakarya’da ve yandaş bulabildikleri her yerde Alperen Ocakları adına mevcut hükümete destek verdiklerini ifade etmeye devam etmektedir. Kendilerine karşı Genel Merkezimiz tarafından açılan davaları tek tek kaybeden, tescil edilmiş ismimizi kullanma hakkı olmayan bu şahıslarla ilgili yine Genel Merkezimiz tarafından suç duyurusunda bulunulmuş, konu yargıya intikal ettirilmiştir." dedi.

"MİLLET GERÇEĞİ GÖRSÜN"

'Davalarını satanlar' olarak eleştirdiği kişiler için merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun sözünü hatırlatan Akkoyun, "Davalarını parayla, makamla, mevkiyle satacak kadar küçülen bu şahıslara Muhsin Yazıcıoğlu’nun şu sözleri ile seslenmek istiyorum: “Üç günlük dünya için bu kadar fırıldak olmaya değmez”. Altın terleri ile, yokluklar içerisinde, tırnaklarıyla kaza kaza ve sadece Allah rızası için mücadele eden insanların hakkına tecavüz etmek, onların çalışmalarına sekte vurmak sizi iki dünyada da kahr-u perişan eder. Bir bardak çayımızı içtiyseniz, bir an olsun sohbetlerimizde bulunduysanız bizlerin hangi şartlarda ve niçin mücadele ettiğini anlamış olurdunuz. Hiçbir vicdan sahibi art niyetli olmadığı müddetçe çok zor şartlarda mücadele veren bir yapıya bu kadar alçakça saldırmaz!
Eğer delikanlı iseniz eski sıfatlarınızı kullanarak yaptığınız açıklamaları size vaat edilen ve seçimden sonra oturacağınız koltuklarda yeni sıfatlarınızla da yapınız ki hangi vaatlerle kandırıldığınızı bu millet de görsün!" şeklinde konuştu.

BBP-PARALEL İLİŞKİSİ SÖZ KONUSU OLAMAZ

Büyük Birlik Partisi (BBP) ile paralel arasında ilişki olduğuna dair açıklamalar yapan kişilere karşı ağır üslubunu devam ettiren Akkoyun, "AK Parti teşkilatlarının içinde ocaklardan çaldığınız bayrakların altında basın açıklaması yapmak kolay olsa gerek! Delikanlı iseniz Ocak Binaları önünde açıklama yapınız! Bugün olmayan BBP-Paralel ilişkisinden söz ediyorsunuz! Delikanlı iseniz bu ilişkiyi (evveliyatı hariç) 11 yıl aralıksız sürdüren ve “ne istediler de vermedik” diyerek meşru-gayrimeşru tüm taleplerini yerine getiren mevcut iktidara da üç beş kelam söyleyiniz! Varsa yüreğiniz, Alperen iseniz “Yahu kardeşim, İsrail’e Amerika’ya çatıyorsunuz ama Büyük Ortadoğu projesinin mimarı olarak Büyük İsrail projesine hizmet ediyorsunuz” deyin! Ne sizde bunları söyleyebilecek yürek ne de çalıntı bayrakların altı dışında açıklama yapabilecek delikanlılık mevcut. En iyisi mi siz layık olduğunuz yerlerde verdikleri üç beş harçlık ve bir koltuk ile sürünmeye devam ediniz. Hakkımız varsa helal olmasın." şeklinde açıklamalarda bulunarak konuşmasını sonlandırdı. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.