AMACI NE?

AMACI NE?
Özel bir internet sitesinin sahibi Recep Yazgan’ın seçimden sonra sürekli olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in aleyhinde haber yapması kafalarda 'Amacı ne?' sorularının oluşmasına neden oldu.

Kamuoyunda Büyük Doğucu İBDA-C Cemaati’nin lideri olarak tanınan ve 28 Şubat sürecinde ömür boyu mahkûmiyete çarptırılan ancak AK Parti iktidarında cezaevinden çıktıktan sonra vefat eden Salih Mirzabeyoğlu’na olan hayranlığı ile tanınan özel bir internet sitesinin sahibi Recep Yazgan’ın seçimden sonra sürekli olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in aleyhinde haber yapması kafalarda 'Amacı ne?' sorularının oluşmasına neden oldu.

111111111111111111111111.jpg

SEÇİM DÖNEMİNDE VAZGEÇMİŞTİ
Yerel seçimlere girilmeden önce de Mustafa Demir’in aleyhinde haberler yapan ancak seçim döneminde Mustafa Demir’den reklam parası aldıktan sonra aleyhinde haber yapmaktan vazgeçen Recep Yazgan’ın yeniden aleyhinde haber yapmaya başlamasının arkasındaki neden anlaşılamadı. Mustafa Demir’le ilgili yaptığı haberlerin 23 Haziran seçimlerinde AK Parti’ye zarar vereceğini bilmesine rağmen sürekli bu konuyu gündemde tutması ve aleyhte haber yapması amacının ne olduğu sorusunu akla getirmekte.

6666666666666666666-001.jpg

DİĞERLERİYLE AYNI ÇİZGİDE
İslami kişiliği ile tanınan Recep Yazgan’ın Işık Cemaati’ne olan yakınlığı ile bilinen bir köşe yazarının ve solcu olduğu bilinen başka bir köşe yazarının haberlerini ve köşe yazılarını sitesine taşıyıp onlarla birlikte hareket etmesi de dünya görüşüne ve kişiliğine ters düşmesine rağmen ısrarla devam etmesi acaba ‘ekonomik bir beklentisi mi var?’ sorularını akla getirmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum