Amaç Çağatay Kılıç’ı yıpratmak mı?

Amaç Çağatay Kılıç’ı yıpratmak mı?
Suların durulmadığı Samsunspor'da akılları zorlayan gelişmeler yaşanıyor.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın 'Bu yönetime güven yok' Samsun Valisi İbrahim Şahin'in de 'Kongreye gidilmeli' açıklamalarına rağmen kulübü bırakmayan ve tüm zorlamalarla kongre kararı alan Samsunspor yönetimin kimden talimat aldığı da sorgulanır hale geldi.

Paralel yapıya yakın olduğu için görevden alınan eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş'ın desteğiyle göreve gelen Samsunspor yönetimi adeta devlete karşı bir tavır sergilerken, bu gücü paralel yapıdan mı aldığı sorusu da kamuoyunda sorulmaya başlandı.

Görevden alınmasını hala içine sindiremediği iddia edilen eski Bakan Kılıç'ın Bakanlığı döneminde destek verdiği Samsunspor yönetimini arka plandan yönlendiren isim olduğu iddia edilirken, Samsunspor'un düştüğü bu durumun ulusal basında yer almasıyla Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın Genel seçimler öncesi itibar kaybetmesini hedeflediği iddia ediliyor.

Bugün kulüp tesislerine giderek yönetimi protesto etmek isteyen Söğütlü bahçeli taraftarların polis engeliyle karşılaştığı öğrenilirken, emniyet içindeki paralel yapılanmanın talimatıyla taraftarın engellendiği iddia ediliyor.samsunözelhaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum