AMAÇ ALGI YARATMAK

AMAÇ ALGI YARATMAK
ASAT, ASKİ, İSZU, DESKİ ve GASKİ Genel Müdürlüklerinin logolarına bakılınca, son günlerde SASKİ’nin amblemi üzerinden yapılan haberlerin amacının Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’le ilgili olumsuz algı yaratmaktan başka bir şey olmadığı ortaya çıktı.

ASAT, ASKİ, İSZU, DESKİ ve GASKİ Genel Müdürlüklerinin logolarına bakılınca, son günlerde SASKİ’nin amblemi üzerinden yapılan haberlerin amacının Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’le ilgili olumsuz algı yaratmaktan başka bir şey olmadığı ortaya çıkmakta. Uzun yıllardan beri CHP’nin yönettiği İzmir, Aydın, Antalya gibi Büyükşehir Belediyelerine bağlı su ve Kanalizasyon idarelerinin logolarının hiçbirinde Atatürk rozeti olmadığı ortaya çıktı. 

KANALİZASYON KAPAĞINDA ATATÜRK’ÜN NE İŞİ VAR?
Temel görevi kanal ve su hizmetleri yapmak olan Su ve Kanalizasyon İdarelerinin logolarında bu hizmetleri andıracak figürler bulunması gerektiği açıkça ortada olmasına karşın Mustafa Kemal Atatürk gibi saygıdeğer bir liderin kanalizasyon kapaklarında olacağı bir logonun hayalinin dahi abesle iştigal olduğu ortada. 

5a06aa77m.jpg

HANGİ CHP’Lİ BELEDİYEDE VAR?
Kuruluşlarından itibaren uzun yıllar CHP yönetiminde kalan İzmir, İstanbul, Ankara, Aydın gibi illerin Büyükşehir Belediyelerine bağlı olan Su ve Kanalizasyon İdarelerinin hiçbirinin logosunda Atatürk resmi olmamasına rağmen SASKİ logosunda Atatürk resmi olmadığı için algı operasyonu yaratmaya çalışanlarının amacının ne olduğu da ortada.

KAMUOYUNU BOŞUNA MEŞGUL EDİYORLAR
Ülkenin ekonomiden dış politikaya kadar onca sorunu varken işini gücünü bırakarak SASKİ’nin logosuyla uğraşan gazetecilerin bu yaptıklarının kamuoyunu boşuna meşgul etmek dışında bir işe yaramadığı da vatandaşın gözünden kaçmıyor. ‘Şehrimizde işsizlik, ekonomik sıkıntı bitti de sıra SASKİ’nin logosuna mı geldi?’ soruları kafaları meşgul etmekte.


antalya-asat-tile.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum