ALTIPARMAK: HAK ETTİKLERİ BİR GALİBİYET ALDILAR

ALTIPARMAK: HAK ETTİKLERİ BİR GALİBİYET ALDILAR
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Rakibimiz bugün çok istedi. Çok mücadele ettiler. Şansları da vardı ama istek, arzu anlamında özellikle maçın ikinci yarısında bizden daha fazla istediler ve hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Onları tebrik ediyorum." dedi.

Mağlup geldikleri için çok üzgün olduklarını belirten Mehmet Altıparmak, “Öncelikle çok üzgünüz. Hiç istemediğimiz ve beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Özellikle gelirken buraya yaptığımız çalışmaların sahada kullanılmaması ve sahanın içinde ne yazik ki bunları göremememiz neticesinde mağlup olmamız bizi fazlasıyla üzdü. Maçta rakibin nasıl oynayacağını biliyorduk ve ilk yarı zaten öyle geçti. Biz tamamen tek kaleye yakın top oynadık. Sadece kontratak yapacaklardı. Oyuncularımıza da bunu söyledik. 3-4 gündür hep bunun üzerine çalışıldı. İlk gelen korner gol oldu. Ondan sonra 1-1’i yakaladık. Belki Boli’nin pozisyonu gol olsa, öne geçsek maç farklı yerlere gidebilirdi." dedi.

20211016-2-50469894-69716355.jpg

"FUTBOL İSİMLERLE OYNANMIYOR"
Altıparmak, sözlerini şöyle sürdürdü: "İlk yarıya 1-1 girdikten sonra ikinci yarı neler yapmamız gerektiğiyle alakalı konuştuk ama futbol ve maçın kopma anları var. Daha ikinci yarının 30’uncu saniyesinde Barış’ın ayağının çime takılması, neticesinde de penaltı olması tamamen hem oyun düzenini hem de oyuncuların şeklini tamamen bozdu. Ondan sonraki ilk gelen topta maç 3-1 olduktan sonra oyunu kurtarmak adına Bah hamlesini yaptık. 3-2’yi yakaladık. 3-2’den sonra belki oyun tekrar bizim hakimiyetimize geçerken 10 kişi kaldık. Rakibimiz bugün çok istedi. Çok mücadele ettiler. Şansları da vardı ama istek, arzu anlamında özellikle maçın ikinci yarısında bizden daha fazla istediler ve hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Onları tebrik ediyorum. Futbol isimlerle oynanmıyor. Sahada mücadele ederek oynanıyor. Ne yazık ki son iki maçta bu mücadelede eksik kaldık. Bunun bize yakışmadığın da söylüyoruz."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum