ALTIN:"BU OYUNCULARLA ÇALIŞMAK MUTLULUK VERİCİ"

ALTIN:"BU OYUNCULARLA ÇALIŞMAK MUTLULUK VERİCİ"
Samsunspor teknik direktörü Erhan Altın, "Tüm sıkıntılara rağmen bunu ne idmanlara, ne de sahaya yansıtmayan, sonuna kadar mücadele eden bir oyuncu topluluğuyla çalışmaktan çok mutluyum" dedi.

FUTBOLCULARIN NEŞESİ YERİNDE
PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Orduspor mücadelesinin hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı çalışmalarla sürdürdü. Teknik direktör Erhan Altın nezaretinde gerçekleşen çalışmalarda futbolcuların istekli ve hırslı oldukları gözlendi. Yönetimin maddi sıkıntılarla boğuşması nedeniyle uzun süredir paralarını alamayan kırmızı beyazlı takımın futbolcuları, bu durumu ne idmanlara, ne de maçlara yansıtmıyor.


ÇOK KARAKTERLİ BİR OYUNCU KADROMUZ VAR
Böyle bir oyuncu topluluğuyla çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Samsunspor Teknik direktörü Erhan Altın şöyle konuştu: "Yönetimimiz büyük bir gayretle kulübümüzün maddi sıkıntılarını giderebilmek için kaynak arayışını sürdürüyor. Benim oyuncularım tüm olumsuzluklara, maddi sıkıntıların rağmen ne idmandan, ne de sahadaki mücadeleden kaçmıyor."

FUTBOLCULARIMIZA SAHADA 90 DAKİKA SAVAŞIYOR
Onlar çalışmalarda tüm benlikleri ile kendilerinden istenileni yapıp, sahada da terlerinin son damlasına kadar adeta savaşıyor. Böylesine karakterli ve düzgün bir oyuncu topluluğuyla çalışmak insana mutluluk veriyor. Yönetimimizin en kısa sürede bu sıkıntılara çözüm bulacağına inanıyoruz." Bu arada önceki gün yapılan çalışmada sağ ayak bileği burkulan golcü futbolcu Mbilla'nın durumunun ciddi olmadığı ve büyük ihtimalle Orduspor önünde sahadaki yerini alabileceği belirtildi. NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.