Altın Kadraj Fotoğraf Yarışması'nda DHA'ya ikincilik ödülü

Altın Kadraj Fotoğraf Yarışması'nda DHA'ya ikincilik ödülü
SAMSUN'da bir alışveriş merkezi ile Basın, Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü tarafından, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle düzenlenen Altın Kadraj Fotoğraf Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Doğan Haber Ajansı muhabiri İlker Aktaş, yarışmada ikincilik ödülünü aldı.

'10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle basın mensupları arasında Altın Kadraj Fotoğraf Yarışması düzenlendi. Yarışmada 37 eser yarıştı. Yarışmanın sonucunun açıklanacağı ve eserlerin sergisinin açılacağı törene Samsun Vali Yardımcısı Metin Borazan, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Eker, Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Tahsin Bayar, Samsun Fotoğraf Sanatı Derneği (SAMFAD) Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Zengin, Piazza AVM Müdürü Necati Ufuk Toydemir ve basın mensupları katıldı.

Konuşmaların ardından dereceye girenlere ödülleri verildi. Yarışmada birinciliği kentte yerel yayın yapan Haber Gazetesi muhabiri Onur Erol, ikinciliği Doğan Haber Ajansı Samsun Bürosu muhabirlerinden İlker Aktaş, üçüncülüğü de 'haberexen' isimli internet sitesi muhabiri Mustafa Bilik aldı. Jüri Özel Ödülü ise İhlas Haber Ajansı Samsun muhabiri Gökhan İçkilli'ye verildi. Yarışmada dereceye girenlere hediye çeki ve plaket verildi. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.